10.5 C
Linköping
fredag, september 30, 2022

Linköpingsföretag expanderar – öppnar i Jönköping

Linköpingsföretaget Musikern säljer det mesta som har med musik och musikinstrument att göra. Nu tar de steget och öppnar en filial i Jönköping.

Ett tag såg det riktigt mörkt ut för alla Linköpings musiker då staden helt plötsligt höll på att stå utan någon som tillhandahöll både nya instrument, reservdelar samt inte minst viktigt, service. På Musikern hittar man även rent förbrukningsmaterial som strängar, plektrum och rörblad till träblås. Tim Hukari såg en möjlighet och öppnade upp Musikern på Klostergatan i Linköping för att göra en lång historia kort.

– Lite samma sak höll på att hända i Jönköping men i augusti så kommer vi öppna en butik, eller filial som jag väljer att kalla det, på Kanalgatan i centrala Jönköping. Personalen är välkänd för Jönköpingsmusiker och alla kommer att känna igen sig, menar Tim Hukari som är full av framtidstro både vad gäller butiken i Linköping och den nya filialen.

Se mer på hemsidan.

RELATERADE ARTIKLAR

John Holm debuterade redan 1972 och försvann sedan efter två ytterligare plattor. 1988 kom...
Den 8-14 november är det dags för årets upplaga av East Sweden innovation week....
Sommaren 2021 går till historien som en rekordsommar för Linköpings hotell, stugor och vandrarhem....

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
15FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
molnigt
10.5 ° C
11 °
9.4 °
82 %
4.6kmh
75 %
fre
10 °
lör
16 °
sön
14 °
mån
14 °
tis
14 °