19.7 C
Linköping
måndag, juni 21, 2021

Linköpingsföretag expanderar – öppnar i Jönköping

Linköpingsföretaget Musikern säljer det mesta som har med musik och musikinstrument att göra. Nu tar de steget och öppnar en filial i Jönköping.

Ett tag såg det riktigt mörkt ut för alla Linköpings musiker då staden helt plötsligt höll på att stå utan någon som tillhandahöll både nya instrument, reservdelar samt inte minst viktigt, service. På Musikern hittar man även rent förbrukningsmaterial som strängar, plektrum och rörblad till träblås. Tim Hukari såg en möjlighet och öppnade upp Musikern på Klostergatan i Linköping för att göra en lång historia kort.

– Lite samma sak höll på att hända i Jönköping men i augusti så kommer vi öppna en butik, eller filial som jag väljer att kalla det, på Kanalgatan i centrala Jönköping. Personalen är välkänd för Jönköpingsmusiker och alla kommer att känna igen sig, menar Tim Hukari som är full av framtidstro både vad gäller butiken i Linköping och den nya filialen.

Se mer på hemsidan.

RELATERADE ARTIKLAR

Regeringen har nu beslutat om ändringar gällande hur många deltagare det kan vara på...
Hårdrockbandet Viral börjar att bli virala om ordvitsen tillåts. Deras musik är dock...
Med start nu på måndag, 16 november, är alla Linköpings kulturutövare välkomna att söka...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,291FöljareGilla
69FöljareFölj
13FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
mulet
19.7 ° C
20.2 °
17.5 °
91 %
2.1kmh
90 %
mån
20 °
tis
24 °
ons
23 °
tor
24 °
fre
27 °