3.9 C
Linköping
torsdag, februari 29, 2024

Samverkan under Innovationsveckan

Den 8-14 november är det dags för årets upplaga av East Sweden innovation week. Under veckan kan du bland annat få veta mer om digital delaktighet.

East Sweden innovation week är en årligen återkommande vecka där deltagarna kan vara med i aktiviteter på temat innovation och entreprenörskap.

Bakom satsningen står Region Östergötland i samarbete med bland andra Linköpings kommun, Linköpings universitet och Länsstyrelsen Östergötland.

En av aktiviteterna är den samverkansdag som Linköpings kommun och Centrum för kommunstrategiska studier vid Linköpings universitet bjuder in till. Dagen arrangeras digitalt den 9 november klockan 14.00-16.30.

Huvudtalare på samverkansdagen är Elin Wihlborg, professor i statsvetenskap på Linköpings universitet. Hon kommer att diskutera högaktuella frågor på temat “Digital delaktighet – demokrati, digitalisering och tillgänglighet”. Programmet är öppet för alla.

Via länkarna nedan hittar du mer information om samverkansdagen och om programmet för hela East Sweden innovation week.

Samverkansdagen 2021 – digital delaktighet – Linköpings universitet (liu.se)

Innovation Week (eastsweden.se)

RELATERADE ARTIKLAR

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 25 ärenden mellan kl 22 och 06. Ett...
Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 50-tal ärenden som rör Östergötlands län. En person har gripits. Tre...
Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 100-tal ärenden som rör Östergötlands län. En person har gripits. Tre...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
klar himmel
3.9 ° C
4.3 °
2.7 °
79 %
6.2kmh
0 %
tor
4 °
fre
8 °
lör
7 °
sön
8 °
mån
6 °