0.2 C
Linköping
torsdag, december 9, 2021

Mytisk rockhjälte till Linköping

John Holm debuterade redan 1972 och försvann sedan efter två ytterligare plattor. 1988 kom fjärde plattan och efter den flyttade han till USA där han arbetade med att installera HiFi – anläggningar hos Hollywoodkändisar bland annat. På fredag 22 oktober står han på Platsets scen.

John Holm är en särling inom svensk rock och pop. Hans musik är inte udda på något sätt utan rör sig inom singer/songwriterfacket som så många andra. Dock har han en spröd röst och en fin penna när det kommer till att skriva texter. Trots att det gått över 20 år sedan senaste plattan med ny musik så fortsätter han att trollbinda både ny och gammal publik. På sin Facebooksida utlovar han att inom en inte alltför avlägsen framtid att släppa en samlingsplatta med kuriositeter, Men på fredag kan du alltså se honom i Linköping och på Palatset.

Lyssna här:

RELATERADE ARTIKLAR

Rockjournalisten Anders Tengner om livet på vägarna i nya boken "Turnéliv". "På turné, på...
Anrika Arbis är stängt ännu ett tag på grund av renovering men under nästa...

Komiker fick Nyponet

Komikern, manusförfattaren och arrangören Ben Kersley fick igår ta emot Lars Winnerbäcks kulturpris Nyponet...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,425FöljareGilla
81FöljareFölj
14FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
mulet
0.2 ° C
1 °
-1.7 °
87 %
6.7kmh
90 %
tor
0 °
fre
2 °
lör
2 °
sön
0 °
mån
-2 °