-0.1 C
Linköping
onsdag, december 8, 2021

Kolmården firar Halloween med Horror Nights

Mellan den 16 oktober och 7 november firar Kolmården 10 år med sitt Halloween-arrangemang och lagom till jubileet lanseras något som kallas för Horror Nights.
Horror Nights pågår under fyra kvällar när parkens vanliga Halloweenfirande har stängt för då öppnas portarna till betydligt mörkare upplevelser men bara tillåtet för de som är över 13 år.

Läskigt på dagarna också
Åldersrekommendationen från 13 år, beror på att upplevelsen kommer innehålla skräckmoment på en nivå som besökarna aldrig tidigare upplevt.
– När vi nu firar 10-årsjubileum för vår Halloweensatsning vill vi göra det ordentligt och aldrig förr har vi haft så många nya upplevelser som i år. Vi har alltifrån snällare upplevelser för de yngre som vill fira Halloween med Bamse till riktigt obehagliga skräckhus där man kommer möta ondskefulla själar, zombies och mordiska clowner. Dessutom kommer skräckälskarna att få en riktig utmaning i år, när vi lanserar våra specialkvällar Horror Nights som är ren och skär skräck från början till slut. Det kommer bli hemskt roligt, säger Christine Karmfalk, vd på Kolmården i ett pressmeddelande.

Nya aktiviteter
På dagarna är parken är fylld med lagom läskiga upplevelser, lite mörkare utmaningar för de modigaste, fartfyllda åkturer och spännande djurmöten.
Till tioårsjubileet bjuds det på flera nya miljöer och aktiviteter så som Drakens Labyrint, Gravkammaren, Kråkstigenoch Dödsriket. För de allra modigaste finns inte mindre än tre nya skräckupplevelser som kan vara en utmaning att ta sig igenom; Barnhemmet, Zonen och Creepy Clowns.

RELATERADE ARTIKLAR

Kommunstyrelsen i Linköping beslutar nu med största sannolikhet att avveckla Linbike vid sitt sammanträde...
Igår kväll fick polisen ett samtal om bedrägeri riktat mot en äldre kvinna i...
Region Östergötland erbjuder nu en tredje vaccindos mot covid-19 till personer från 60 till...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,425FöljareGilla
81FöljareFölj
14FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
mulet
-0.1 ° C
0.7 °
-1.4 °
82 %
3.6kmh
90 %
ons
-0 °
tor
0 °
fre
2 °
lör
2 °
sön
1 °