10.5 C
Linköping
fredag, september 30, 2022

Så var polisnatten

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 40 ärenden mellan klockan 22 och 06. Under denna tidsperiod har ingen gripits.

Polisen larmades, under natten, till en byggarbetsplats i Tornby, Linköping, med anledning av ett stöldförsök. En inringare hade noterat två obehöriga personer som befann sig inne på byggarbetsplatsen. Personerna ska sedan ha lämnat platsen. Flera polispatruller beordrades till platsen. Ingen gärningsperson har påträffats och inget ska ha stulits. En anmälan om försök till stöld genom inbrott har skrivits, det finns ingen misstänkt för brottet.

En polispatrull stoppade och kontrollerade en bilist på Ottargatan i Linköping. Bilisten, en man i 20-årsåldern, visade tecken på narkotikapåverkan. Han misstänks för drograttfylleri och fick följa med för provtagning.

Polispatrullerna har även hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller.

RELATERADE ARTIKLAR

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 25 ärenden mellan kl 22 och 06. Ett...
Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 50-tal ärenden som rör Östergötlands län. En person har gripits. Tre...
Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 100-tal ärenden som rör Östergötlands län. En person har gripits. Tre...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
15FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
molnigt
10.5 ° C
11 °
9.4 °
82 %
4.6kmh
75 %
fre
10 °
lör
16 °
sön
14 °
mån
14 °
tis
14 °