3.3 C
Linköping
lördag, oktober 31, 2020

Misshandel och fylla på Ågatan – gäng knivhotade vid resecentrum

Det har varit stökigt i centrala Linköping under natten mot söndag.

Polisen fick, vid 03.30 – tiden uppgifter om bråk på en krog på Ågatan i Linköping. Flera polispatruller åkte dit. Två person omhändertogs med stöd av polislagen för att de stört ordningen, en person omhändertogs för berusning och avlägsnades. En av de som bråkat, en man i 20-årsåldern blev nedlagd på marken när han skulle omhändertas av polisen. När mannen var nedlagd kom en annan man fram och sparkade honom i huvudet. Det är en man i samma ålder och han kunde gripas av polisen. Han fårdes till polisstationen där han kommer att förhöras när han nyktrat till. Förhöret är i skrivande stund inte hållet.

Platensgatan

Vid samma tid inkom larm till polisen om misshandel på Platensgatan / Stora Torget i Linköping. Polisen åkte till platsen och där fanns en man som blivit misshandlad av personer som lämnat platsen. Den drabbade är en man i 20-årsåldern. En utredning om misshandel är påbörjad. Polisen vill gärna komma i kontakt med personer som har sett misshandeln.

Knivhot vid resecentrum

Polisen fick, även samtal om att två personer hade blivit hotade med kniv vid resecentrum i Linköping vid 03.30 – tiden. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om olaga hot. De eller de som varit hotfulla ingick i ett större gäng på cirka 10 personer som sprungit från platsen.

Polisen vill gärna komma i kontakt med person som har sett händelsen. De båda drabbade männen, båda i 20-årsåldern fick skjuts från platsen av polisen, de hade lyckligtvis inte skadats.

RELATERADE ARTIKLAR

Tre personer har gripits misstänkta för försök till mord. Detta sedan polis anträffat en...
Det var klockan 01.14 natten mot söndagen som en polispatrull hittade en skadad man på...
Polisen upprättade, vid lunchtid,  en anmälan om misshandel efter en incident i en matvarubutik...

FÖLJ LKPG.NEWS

2,836FöljareGilla
61FöljareFölj
10FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
molnigt
3.3 ° C
4 °
2.8 °
100 %
3.1kmh
79 %
lör
10 °
sön
12 °
mån
15 °
tis
11 °
ons
9 °