-1.9 C
Linköping
söndag, mars 26, 2023

Hårdrockare och dansband gör livestream ihop

Nu på lördag gör välkända dansbandet Wahlströms och Linköpingsprofilen, hårdrockaren, bluesmannen och stand up – komikern Jerry Prütz gemensam sak i och med en livestream från en studio i Linköping nu på lördag den 13 juni. 

Wahlströms från Vadstena behöver ingen närmare presentation utan de är ett av landets allra bästa dansband med en stor publik i hela Sverige. Numera tar de det lite lugnare och har civila jobb vid sidan av musiken. Men nu när man inte kan ha spelningar får man hitta på annat och även dansbanden har anpassat sig till det rådande klimatet. Wahlströms har redan gjort en livestream och på lördag är det dags igen. 

– Jag är skolkompis med Anders Hildeskog som spelar trummor i bandet, han är förövrigt ett gigantiskt Kissfan, och när han frågade om jag ville vara med nu på lördag av vara lite av en värd för kvällen, så sa jag ja direkt. Inte mycket att tveka om, säger Jerry och fortsätter:

– Jag gav ju ut en bok om dansbandsbussar 2007 och jag har allt sedan dess gillat dansbanden som de hårt arbetande musiker de är, fortsätter han och lovar samtidigt att han inte kommer att dansa på lördag, eller överhuvudtaget, inte alls.

– Nej, jag har två högerfötter så det funkar tyvärr inte, skrattar han till avslutning.

Länk till danskvällen hittar du här:

RELATERADE ARTIKLAR

I natt skedde den elfte skjutningen på kort tid här i Linköping. En skjutning...
Det höjs röster om hårdare batonger, längre straff och det dröjer nog inte innan...
Under de senaste månaderna har det skett åtta stycken allvarliga skjutningar i Linköping, en...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
lätt snöfall
-1.9 ° C
-1.1 °
-2 °
93 %
3.6kmh
100 %
sön
-2 °
mån
-1 °
tis
2 °
ons
2 °
tor
0 °