-10.8 C
Linköping
fredag, januari 15, 2021

Stöld och tvättstugebråk under natten

Polisen i Östergötlands län har hanterat ett 50-tal händelser sedan klockan 22.00 i går kväll. Ingen person har gripits misstänkt för något brott. Två personer har omhändertagits enligt Lob, lagen om omhändertagande av berusade personer.

Polis beordrades till centrala Linköping med anledning av ett bråk i en tvättstuga. Två personer, båda män i 55- respektive 60-årsåldern hade hamnat i bråk efter en diskussion i tvättstugan. En av de två inblandade fick skjuts av patrullen till US för att se över en skada. En anmälan om misshandel samt en motanmälan om olaga hot har upprättats.

Polis larmades till Resecentrum i centrala Linköping. En man i 25-årsåldern uppgav att han somnat i en busskur, och när han vaknade hade han blivit av med kontanter och en mobiltelefon. En anmälan om stöld har upprättats.

RELATERADE ARTIKLAR

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 235 ärenden mellan klockan 22 och 07....
I dag, lördag, kommer vaccinet mot covid-19 att börja distribueras och i och med...
Nyårsafton är även det en helg full av traditioner och en av dessa är...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,023FöljareGilla
64FöljareFölj
13FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
mulet
-10.8 ° C
-9 °
-12 °
92 %
2.6kmh
90 %
fre
-9 °
lör
-5 °
sön
-4 °
mån
-2 °
tis
2 °