10.6 C
Linköping
söndag, maj 26, 2024

Stöld och tvättstugebråk under natten

Polisen i Östergötlands län har hanterat ett 50-tal händelser sedan klockan 22.00 i går kväll. Ingen person har gripits misstänkt för något brott. Två personer har omhändertagits enligt Lob, lagen om omhändertagande av berusade personer.

Polis beordrades till centrala Linköping med anledning av ett bråk i en tvättstuga. Två personer, båda män i 55- respektive 60-årsåldern hade hamnat i bråk efter en diskussion i tvättstugan. En av de två inblandade fick skjuts av patrullen till US för att se över en skada. En anmälan om misshandel samt en motanmälan om olaga hot har upprättats.

Polis larmades till Resecentrum i centrala Linköping. En man i 25-årsåldern uppgav att han somnat i en busskur, och när han vaknade hade han blivit av med kontanter och en mobiltelefon. En anmälan om stöld har upprättats.

RELATERADE ARTIKLAR

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 25 ärenden mellan kl 22 och 06. Ett...
Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 50-tal ärenden som rör Östergötlands län. En person har gripits. Tre...
Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 100-tal ärenden som rör Östergötlands län. En person har gripits. Tre...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
dimma
10.6 ° C
11.2 °
8.7 °
94 %
2.1kmh
9 %
sön
25 °
mån
25 °
tis
23 °
ons
18 °
tor
20 °