13.5 C
Linköping
onsdag, september 22, 2021

Stöld och tvättstugebråk under natten

Polisen i Östergötlands län har hanterat ett 50-tal händelser sedan klockan 22.00 i går kväll. Ingen person har gripits misstänkt för något brott. Två personer har omhändertagits enligt Lob, lagen om omhändertagande av berusade personer.

Polis beordrades till centrala Linköping med anledning av ett bråk i en tvättstuga. Två personer, båda män i 55- respektive 60-årsåldern hade hamnat i bråk efter en diskussion i tvättstugan. En av de två inblandade fick skjuts av patrullen till US för att se över en skada. En anmälan om misshandel samt en motanmälan om olaga hot har upprättats.

Polis larmades till Resecentrum i centrala Linköping. En man i 25-årsåldern uppgav att han somnat i en busskur, och när han vaknade hade han blivit av med kontanter och en mobiltelefon. En anmälan om stöld har upprättats.

RELATERADE ARTIKLAR

Det var strax efter 08.00 på onsdagens morgon som polisen kallades till ett bråk...
Polisen kan komma att släppa fler bilder eller, till och med en film, från...
Den yngling som anhölls av åklagare i lördags begärs nu häktad för sin inblandning...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,380FöljareGilla
81FöljareFölj
15FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
mulet
13.5 ° C
14 °
12.5 °
81 %
3.1kmh
90 %
ons
13 °
tor
13 °
fre
13 °
lör
15 °
sön
17 °