27.9 C
Linköping
söndag, juni 20, 2021

Stöld och tvättstugebråk under natten

Polisen i Östergötlands län har hanterat ett 50-tal händelser sedan klockan 22.00 i går kväll. Ingen person har gripits misstänkt för något brott. Två personer har omhändertagits enligt Lob, lagen om omhändertagande av berusade personer.

Polis beordrades till centrala Linköping med anledning av ett bråk i en tvättstuga. Två personer, båda män i 55- respektive 60-årsåldern hade hamnat i bråk efter en diskussion i tvättstugan. En av de två inblandade fick skjuts av patrullen till US för att se över en skada. En anmälan om misshandel samt en motanmälan om olaga hot har upprättats.

Polis larmades till Resecentrum i centrala Linköping. En man i 25-årsåldern uppgav att han somnat i en busskur, och när han vaknade hade han blivit av med kontanter och en mobiltelefon. En anmälan om stöld har upprättats.

RELATERADE ARTIKLAR

En polispatrull kontrollerade, strax innan midnatt, en personbil vid flygvapenmuseum i Linköping. Föraren, en...
Klockan 23:51 natten mot söndag kom det till polisens kännedom att en man i...
Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades, under natten mot lördag, till Björkliden i Linköping med...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,291FöljareGilla
69FöljareFölj
13FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
lätt molnighet
27.9 ° C
29.4 °
27 °
48 %
3.1kmh
20 %
sön
32 °
mån
28 °
tis
19 °
ons
24 °
tor
25 °