-10.8 C
Linköping
fredag, januari 15, 2021

Mordbrand i Vidingsjö

Polis och räddningstjänst larmades till en villa i Vidingsjö klockan 08.00 på måndagens morgon. När boende i villan vaknade kände de att det luktade bränt och såg att fasaden till villan såg svedd ut.

Polis beordrades till platsen och misstänker att det har brunnit i fasaden till villan men att den har självslocknat. För att utreda hur branden har uppstått kommer en brottsplatsundersökning att göras på platsen under dagen. Initialt utreds branden som grov mord mordbrand. Ingen person har kommit till skada och det finns ingen misstänkt.

RELATERADE ARTIKLAR

Den 18 januari 2021 kommer huvudbiblioteket i Linköping att öppna sin verksamhet igen men...
I år är det 150 år sedan Kinda kanal stod färdig. En åtta mil...
Från och med imorgon, söndagen 10 januari, gäller en ny lag och tillfällig lag,...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,023FöljareGilla
64FöljareFölj
13FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
mulet
-10.8 ° C
-9 °
-12 °
92 %
2.6kmh
90 %
fre
-9 °
lör
-5 °
sön
-4 °
mån
-2 °
tis
2 °