-2.8 C
Linköping
måndag, januari 18, 2021

Storbråk i city

Polisen i Östergötlands län har hanterat ett 100-tal händelser sedan klockan 22 i går kväll. En person har gripits och sex personer har omhändertagits enligt lagen om omhändertagande av berusade personer, Lob.

Strax innan klockan 21.00 på fredagskvällen fick polisen ta emot ett flertal samtal med anledning av ett bråk mellan 20-30 personer på Nygatan i centrala Linköping.

När polisen kom fram till platsen påbörjades arbetet med att reda ut vad som hänt på platsen, bland annat har ett antal förhör genomförs. Polisen är angelägen att komma i kontakt med vittnen eller andra som gjort iakttagelser i området vid Esplanaden. Vittnen ombeds att ringa polisen på 114 14.

 

En bil körde vid 02.00 – tiden av länsväg 609 i Vikingstad. I bilen satt tre personer och på grund av mycket halt väglag gled bilen av vägen och ut på en åker. Ingen person skadades. Bilen fick bärgas. Det finns ingen misstanke om brott.

Polis larmades vid 04.00 – tiden till ett pågående inbrott i en källare i ett flerfamiljshus i området Ekkällan, Linköping. När polis kom dit påträffades en person i källaren, en man i 25-årsåldern, som greps misstänkt för stöld genom inbrott. Det är i skrivande stund oklart vad personen försökte stjäla.

RELATERADE ARTIKLAR

Vid en rutinmässig fordonskontroll på Skolgatan i Gottfridsberg fattade patrullen misstanke om att allt...
Polis beordrades, under natten mot måndag till en adress till Ljungsbro, Linköping, med anledning...
Polis larmades, nu på morgonen, till en parkering i Ödeshög med anledning av en...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,029FöljareGilla
64FöljareFölj
13FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
mulet
-2.8 ° C
-2 °
-3.3 °
80 %
2.6kmh
90 %
mån
-2 °
tis
-0 °
ons
4 °
tor
4 °
fre
0 °