21.6 C
Linköping
torsdag, juli 29, 2021

Storbråk i city

Polisen i Östergötlands län har hanterat ett 100-tal händelser sedan klockan 22 i går kväll. En person har gripits och sex personer har omhändertagits enligt lagen om omhändertagande av berusade personer, Lob.

Strax innan klockan 21.00 på fredagskvällen fick polisen ta emot ett flertal samtal med anledning av ett bråk mellan 20-30 personer på Nygatan i centrala Linköping.

När polisen kom fram till platsen påbörjades arbetet med att reda ut vad som hänt på platsen, bland annat har ett antal förhör genomförs. Polisen är angelägen att komma i kontakt med vittnen eller andra som gjort iakttagelser i området vid Esplanaden. Vittnen ombeds att ringa polisen på 114 14.

 

En bil körde vid 02.00 – tiden av länsväg 609 i Vikingstad. I bilen satt tre personer och på grund av mycket halt väglag gled bilen av vägen och ut på en åker. Ingen person skadades. Bilen fick bärgas. Det finns ingen misstanke om brott.

Polis larmades vid 04.00 – tiden till ett pågående inbrott i en källare i ett flerfamiljshus i området Ekkällan, Linköping. När polis kom dit påträffades en person i källaren, en man i 25-årsåldern, som greps misstänkt för stöld genom inbrott. Det är i skrivande stund oklart vad personen försökte stjäla.

RELATERADE ARTIKLAR

Klockan 02.31 natten mot söndag kontaktades polisen om larm på ett företag i Torvinge...
En polispatrull meddelade att de hade stoppat en motorcyklist på Ekholmsvägen i Linköping ...
Klockan 04:03, natten mot söndag stoppade en polispatrull stoppade och kontrollerade en bilist på...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,317FöljareGilla
69FöljareFölj
15FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
något regn
21.6 ° C
24.4 °
17.2 °
51 %
6.2kmh
20 %
tor
20 °
fre
18 °
lör
21 °
sön
19 °
mån
15 °