-0.1 C
Linköping
onsdag, december 8, 2021

Kvinnomisshandel i city och Vidingsjö

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 110 ärenden mellan klockan 22 och 07. Två personer har gripits och 27 personer har frihetsberövats på grund av berusning, narkotikapåverkan, drograttfylleri, eller för att ha uppträtt stökigt i krogmiljön. De allra flesta av dessa ärenden inträffade i Linköping.

Klockan 23.11 fick polisen fick samtal om pågående bråk utomhus på S:t Larsgatan i Linköping. En man misshandlade en kvinna. Polis kom dit. Patrullerna fick tag i flera vittnen till händelsen. Mannen greps, misstänkt för misshandel och olaga hot i nära relation. Han anhölls under natten efter beslut av åklagare. Mannen är i 50-årsåldern. Kvinnan ska inte ha varit i behov av ambulans.

Klockan 03.16 kom larm om bråk i en bostad i Vidingsjö, Linköping. Polisen kom dit. En man hade misshandlat en närstående kvinna. Det fanns barn i bostaden. Mannen greps, misstänkt för misshandel i nära relation, samt barnfridsbrott. Kvinnan bedömdes inte vara allvarligt skadad fysiskt.

RELATERADE ARTIKLAR

Polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har...
Polisen i Östergötland har hanterat cirka 100 ärenden mellan klockan 22 och 07. Under...
Ett SOS-larm inkom till polisen strax innan klockan 13.00 på lördagens förmiddag, ...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,425FöljareGilla
81FöljareFölj
14FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
mulet
-0.1 ° C
0.7 °
-1.4 °
82 %
3.6kmh
90 %
ons
-0 °
tor
0 °
fre
2 °
lör
2 °
sön
1 °