-1 C
Linköping
onsdag, december 8, 2021

Julhjälpen i Linköping vill ge barnen klappar och mat

Julhjälpen i Linköping hjälper fattiga barnfamiljer att kunna fira jul, julen är barnens högtid och barn skall aldrig behöva bli drabbade av sina föräldrars ekonomiska situation. I år är det för sjätte gången i ordningen Julhjälpen hjälper.

Varje år går barnen tillbaka till skolan efter sitt jullov, en stort snackis när man kommer tillbaka är då vad man fått i julklapp. Inget barn skall behöva må dåligt över att behöva svara ”jag har inte fått några julklappar för  vi inte har råd”, därför hjälper vi i julhjälpen till med att ordna så fattiga barnfamiljer kan få fira jul, skriver de tre initiativtagarna Michelle, Helena och Anna – Viola i ett pressutskick.


Julhjälpen arbetar för att motverka utanförskapet i samhället och man gör det helt ideellt. julhjälpen har många fina givare som gör detta möjligt och man hjälper så att barnen ska kunna få julklappar men man hjälper också familjen med julmat.

Här kan man läsa mer om hur man kan hjälpa i juletid:

RELATERADE ARTIKLAR

Kommunstyrelsen i Linköping beslutar nu med största sannolikhet att avveckla Linbike vid sitt sammanträde...
Polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har...

Debatt: ...

Debattinlägg av Kristina Edlund och Elias Aguirre kommunalråd (S) i opposition: Det är bedrövligt att se...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,425FöljareGilla
81FöljareFölj
14FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
molnigt
-1 ° C
0.2 °
-1.9 °
85 %
3.6kmh
75 %
ons
-1 °
tor
0 °
fre
2 °
lör
2 °
sön
1 °