2.1 C
Linköping
tisdag, januari 31, 2023

Polisen fortsatt tyst om onsdagens skottdrama på Stångebro

Idag höll Polisregionen och chefen för utredningssektion John Andåker en kort pressinformation med anledning av onsdagens skottdrama på ett hotell på Linköpings arena.

Det stod klart direkt att det inte fanns mycket nytt att rapportera, i vart fall inget John Andåker kunde berätta utan att förstöra den pågående utredningen.

– Den misstänkte personen är ännu inte hittad och därmed så är inte heller någon gripen, öppnade John Andåker och så mycket mer kom inte fram under eftermiddagens pressinformation.

Sedan tidigare vet man att den misstänkte gärningspersonen fastnat på en övervakningskamera och att man troligen sett åt vilket håll denne flytt men av, utredningstekniska skäl vill man inte berätta i vilken riktning han flytt.

Johan Andåker bekräftar att detta är två personer som finns i den kriminella miljön men hur de, eventuellt, kan vara bekanta eller vad själva brottet grundar sig i vill man inte berätta om av utredningstekniska skäl.

Den skottskadade 17-åringen ska befinna sig vid liv men i övrig hade polisen inget mer att säga om dennes tillstånd.

Tonåring till sjukhus efter skottlossning – Lkpg.News

RELATERADE ARTIKLAR

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 25 ärenden mellan kl 22 och 06. Ett...
Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 50-tal ärenden som rör Östergötlands län. En person har gripits. Tre...
Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 100-tal ärenden som rör Östergötlands län. En person har gripits. Tre...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
15FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
klar himmel
2.1 ° C
2.2 °
1.7 °
60 %
8.2kmh
1 %
tis
2 °
ons
3 °
tor
1 °
fre
-1 °
lör
-4 °