11.9 C
Linköping
torsdag, oktober 28, 2021

Fylla, stök och olyckor – så var polisnatten

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 124 ärenden som rör Östergötlands län. Ingen person har gripits. 26 personer har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och 14 personer har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

I samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Rydsvägen i Linköping uppstod misstanke om rattfylleri mot föraren. Mannen i 20-årsåldern fick följa med polisen för provtagning och förhör. 

 Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, psykisk ohälsa, viltolyckor samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom. I både Linköping och Norrköping har det varit mycket folk ute på krogarna, hög berusningsgrad och långa köer men stämningen har varit god. 

RELATERADE ARTIKLAR

Willys och Hemköp har stora it-störningar, enligt uppgifter till Aftonbladet. Leveranser ska påverkas och det...
Polisen, strax efter klockan 02.00, larmades till Skäggetorps centrum i Linköping med anledning...
På söndag, den 24 oktober firas FN-dagen över hela världen. I Linköping bjuder Sveriges...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,425FöljareGilla
81FöljareFölj
14FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
mulet
11.9 ° C
12.7 °
11.2 °
78 %
3.6kmh
90 %
tor
12 °
fre
14 °
lör
13 °
sön
11 °
mån
10 °