8.9 C
Linköping
lördag, september 18, 2021

Flera fast i poliskontroller under natten

Polisen har hittills under detta dygn hanterat ett 40-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits för brott eller omhändertagits men tre personer har fått följa med för provtagning och förhör på grund av misstänkt drogpåverkan.

Klockan 01.24 och i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på E4 vid Tift Linköping uppstod misstanke om drograttfylleri på föraren, en man i 25-årsåldern. Han fick följa med för provtagning och förhör och frigavs efter det.

Klockan 02.06 i samband med en kontroll av ett par personer på en parkering i Kallerstad Linköping uppstod misstanke om narkotikabrott. En av männen, i 55-årsåldern blev misstänkt för ringa narktokabrott genom innehav och den andre, man i 30-årsåldern blev misstänkt för ringa narkotikabrott genom eget bruk och innehav. 30-åringen fick följa med förprovtagning och förhör och frigavs efter det.

Senare under natten/morgonen, klockan 05.36 och i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på en bensinstation i stadsdelen Ryd i Linköping blev en man i 25-årsåldern misstänkt för drograttfylleri, ringa narkotikabrott genom eget bruk och olovlig körning. Han fick följa med för provtagning och förhör och frigavs därefter. 

RELATERADE ARTIKLAR

En man i 20-årsåldern ska ha blivit misshandlad och hotad av flera gärningsmän som...
Efter det senaste mordförsöket i Ryd har Linköpings kommun nu valt att förstärka och...
Under gårdagens eftermiddag och vid 16.00-tiden hade ett gäng män samlats i Skäggetorp för...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,380FöljareGilla
81FöljareFölj
15FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
molnigt
8.9 ° C
9.7 °
8.1 °
84 %
3.6kmh
75 %
lör
12 °
sön
11 °
mån
10 °
tis
12 °
ons
15 °