6.4 C
Linköping
måndag, oktober 25, 2021

Långa köer för nytt pass

Just nu är kötiderna långa för alla dem som söker nytt, eller vill förnya sitt pass. Polisen i länet försäkrar dock att alla passexpeditioner gör allt de kan för att möta behovet av bokningsbara tider.

Du som vill ansöka om pass inför sommarens resa kan boka tid i andra delar av Sverige än där du bor. Ska du inte resa i närtid kan du gärna vänta med din passbokning till efter högsäsong uppmanar polisen på sin hemsida.

Har du svårt att få en tid för ansökan om pass i Östergötlands län uppmuntrar man till att titta på närliggande län där det för närvarande inte är väntetider. Du kan givetvis välja att hämta ut din resehandling på någon av våra expeditioner även om du ansökt om den i ett annat län.

RELATERADE ARTIKLAR

Klockan 03.10 fick polisen samtal om att en misshandel kunde ha inträffat i en...
En 38-årig man från Halland misstänks nu för en lång rad våldtäkter mot barn,...
Polis och räddningstjänst befinner sig just nu vid Migrationsverket i Norrköping. Anledningen är att...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,425FöljareGilla
81FöljareFölj
15FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
lätt molnighet
6.4 ° C
9.2 °
5.6 °
86 %
2.1kmh
20 %
mån
7 °
tis
11 °
ons
13 °
tor
15 °
fre
15 °