24.2 C
Linköping
måndag, juli 26, 2021

Långa köer för nytt pass

Just nu är kötiderna långa för alla dem som söker nytt, eller vill förnya sitt pass. Polisen i länet försäkrar dock att alla passexpeditioner gör allt de kan för att möta behovet av bokningsbara tider.

Du som vill ansöka om pass inför sommarens resa kan boka tid i andra delar av Sverige än där du bor. Ska du inte resa i närtid kan du gärna vänta med din passbokning till efter högsäsong uppmanar polisen på sin hemsida.

Har du svårt att få en tid för ansökan om pass i Östergötlands län uppmuntrar man till att titta på närliggande län där det för närvarande inte är väntetider. Du kan givetvis välja att hämta ut din resehandling på någon av våra expeditioner även om du ansökt om den i ett annat län.

RELATERADE ARTIKLAR

Klockan 04:03, natten mot söndag stoppade en polispatrull stoppade och kontrollerade en bilist på...
Ett SOS-larm inkom under förmiddagen till polis och räddningstjänst gällande en misstänkt drunkning vid...
Polisen larmades, strax efter 02.00, natten mot midsommarafton, till en skola på Mårdtorpsgatan i...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,317FöljareGilla
69FöljareFölj
15FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
molnigt
24.2 ° C
25.2 °
22.7 °
65 %
4.6kmh
75 %
mån
24 °
tis
24 °
ons
26 °
tor
20 °
fre
20 °