17.5 C
Linköping
måndag, augusti 15, 2022

Långa köer för nytt pass

Just nu är kötiderna långa för alla dem som söker nytt, eller vill förnya sitt pass. Polisen i länet försäkrar dock att alla passexpeditioner gör allt de kan för att möta behovet av bokningsbara tider.

Du som vill ansöka om pass inför sommarens resa kan boka tid i andra delar av Sverige än där du bor. Ska du inte resa i närtid kan du gärna vänta med din passbokning till efter högsäsong uppmanar polisen på sin hemsida.

Har du svårt att få en tid för ansökan om pass i Östergötlands län uppmuntrar man till att titta på närliggande län där det för närvarande inte är väntetider. Du kan givetvis välja att hämta ut din resehandling på någon av våra expeditioner även om du ansökt om den i ett annat län.

RELATERADE ARTIKLAR

Polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har...
Polisen fick, under torsdagens förmiddag, samtal från Carlsundsutbildnings centrum i Motala om att en...

Medan du sov

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 50 ärenden mellan klockan 22 och 06. Ingen...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
15FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
dimma
17.5 ° C
18.7 °
17 °
97 %
2.1kmh
100 %
mån
29 °
tis
30 °
ons
29 °
tor
28 °
fre
31 °