13.5 C
Linköping
onsdag, september 22, 2021

Två häktade efter massivt tillslag i city

Efter det stora tillslag mot grov och internationell brottslighet som Östgötapolisen tillsammans med internationella aktörer genomförde under namnet “Trojan Shield” har nu två personer häktas vid Linköpings tingsrätt berättar SVT Öst.

Det var i måndags som polisen slog till på flera platser i Östergötland vilket en hemlighetsfull polischef, Johan Levin kunde berätta under gårdagen. Han ville dock inte berätta var i länet man slagit till.

Enligt olika uppgifter i media och till LkpgNews så inträffade två tillslag i Linköping centrala delar. Tre personer sitter anhållna anhållna misstänkta för grovt narkotikabrott. Under tisdagen häktades en man i 50-årsåldern misstänkt för grovt narkotikabrott. Mannen har inte tidigare dömts för brott som kan kan kopplas till organiserad brottslighet. En kvinna i i 30-årsåldern som tidigare är ostraffad häktades också på samma grund, uppger SVT Östnytt.

FBI bakom tillslag i Östergötland – polisen hemlighetsfull – Lkpg.News

RELATERADE ARTIKLAR

En man i 20-årsåldern ska ha blivit misshandlad och hotad av flera gärningsmän som...
Klockan 02.41, natten mot torsdag och i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll...
Polisen har hittills under detta dygn hanterat ett 40-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,380FöljareGilla
81FöljareFölj
15FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
mulet
13.5 ° C
14 °
12.5 °
81 %
3.1kmh
90 %
ons
13 °
tor
13 °
fre
13 °
lör
15 °
sön
17 °