19.7 C
Linköping
måndag, juni 21, 2021

Två häktade efter massivt tillslag i city

Efter det stora tillslag mot grov och internationell brottslighet som Östgötapolisen tillsammans med internationella aktörer genomförde under namnet “Trojan Shield” har nu två personer häktas vid Linköpings tingsrätt berättar SVT Öst.

Det var i måndags som polisen slog till på flera platser i Östergötland vilket en hemlighetsfull polischef, Johan Levin kunde berätta under gårdagen. Han ville dock inte berätta var i länet man slagit till.

Enligt olika uppgifter i media och till LkpgNews så inträffade två tillslag i Linköping centrala delar. Tre personer sitter anhållna anhållna misstänkta för grovt narkotikabrott. Under tisdagen häktades en man i 50-årsåldern misstänkt för grovt narkotikabrott. Mannen har inte tidigare dömts för brott som kan kan kopplas till organiserad brottslighet. En kvinna i i 30-årsåldern som tidigare är ostraffad häktades också på samma grund, uppger SVT Östnytt.

FBI bakom tillslag i Östergötland – polisen hemlighetsfull – Lkpg.News

RELATERADE ARTIKLAR

Polisen i Polisområde Öst får en välkommen förstärkning när 23 nya poliser välkomnades till...
Under natten till torsdagen utsattes ett företag på Storgatan i centrala Linköping för skadegörelse....
En man har anhållits som skäligen misstänkt för mord i stadsdelen Berga, Linköping. Mannen greps efter...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,291FöljareGilla
69FöljareFölj
13FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
mulet
19.7 ° C
20.2 °
17.5 °
91 %
2.1kmh
90 %
mån
20 °
tis
24 °
ons
23 °
tor
24 °
fre
27 °