16.8 C
Linköping
söndag, juli 21, 2024

Medan du sov hände detta

Polisen larmades till ett boende på Sandgatan i Linköping strax efter midnatt. En man hade tagits sig in till en av de boende genom att klättra upp på en balkong. Man misstänker att han också slog sönder en ruta i huvudentrén till boendet. Mannen lämnade boendet springandes och det är oklart vad han hade där att göra. En anmälan om skadegörelse är upprättad.

Klockan 01.2 kontrollerade polisen en personbil och dess förare på parkeringen till Linköpings arena. Föraren, en man i 35-årsåldern, visade tecken på att vara påverkad av narkotika och fick följa med till polisstationen för provtagning. Han misstänks för rattfylleri under påverkan av droger.

RELATERADE ARTIKLAR

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 06:00 hanterat ett 100-tal ärenden som...
Efter omfattande debatt och centrala fackliga förhandlingar har äldrenämnden fattat beslut om hur en...
På kommunfullmäktiges sammanträde den 23 november skulle den mycket omdebatterade frågan om Tinnerbäcksbadets "Badsjö"...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
klar himmel
16.8 ° C
17.8 °
15.7 °
93 %
1.5kmh
0 %
sön
26 °
mån
25 °
tis
23 °
ons
22 °
tor
17 °