1.9 C
Linköping
måndag, april 15, 2024

Winnerbäck överraskar med ny platta

Det blev inte mycket till sommarturné för Lars Winnerbäck i år men som plåster på såren släpper han idag ett livealbum inspelat i Globen under höstens stora arenasväng. 

I september 2019 kom albumet “Eldtuppen”, Winnerbäcks tolfte album, och under hösten fick publiken uppleva en stor arenaturné. Flera stopp i Sverige och Norge sålde snabbt slut. Den 29 november gick en dröm i uppfyllelse, inte bara för publiken utan även för Winnerbäck. Tillsammans fyllde de klassiska Globen i Stockholm.

Idag överraskar Lars Winnerbäck med att släppa hela konserten digitalt, så att alla kan återuppleva den där magiska kvällen i Globen igen.

– Första gången jag spelade i Globen blev också den sista för mig innan live-Sverige tystnade. Men tack gode gud för streamingtjänster. Det där var en fin kväll och får kompensera nu för alla framflyttade sommargig. säger Lars själv i ett pressmeddelande.

 

Föregående artikel
Nästa artikel

RELATERADE ARTIKLAR

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 06:00 hanterat ett 100-tal ärenden som...
Efter omfattande debatt och centrala fackliga förhandlingar har äldrenämnden fattat beslut om hur en...
På kommunfullmäktiges sammanträde den 23 november skulle den mycket omdebatterade frågan om Tinnerbäcksbadets "Badsjö"...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
klar himmel
1.9 ° C
2.2 °
-0.3 °
85 %
3.6kmh
3 %
mån
11 °
tis
7 °
ons
8 °
tor
6 °
fre
7 °