Winnerbäck överraskar med ny platta

Foto: Knotan.

Det blev inte mycket till sommarturné för Lars Winnerbäck i år men som plåster på såren släpper han idag ett livealbum inspelat i Globen under höstens stora arenasväng. 

I september 2019 kom albumet “Eldtuppen”, Winnerbäcks tolfte album, och under hösten fick publiken uppleva en stor arenaturné. Flera stopp i Sverige och Norge sålde snabbt slut. Den 29 november gick en dröm i uppfyllelse, inte bara för publiken utan även för Winnerbäck. Tillsammans fyllde de klassiska Globen i Stockholm.

Idag överraskar Lars Winnerbäck med att släppa hela konserten digitalt, så att alla kan återuppleva den där magiska kvällen i Globen igen.

– Första gången jag spelade i Globen blev också den sista för mig innan live-Sverige tystnade. Men tack gode gud för streamingtjänster. Det där var en fin kväll och får kompensera nu för alla framflyttade sommargig. säger Lars själv i ett pressmeddelande.