0.1 C
Linköping
måndag, april 19, 2021

Greps men släpptes efter stök och inbrott i Borensberg

I samband med ett polisingripande på en adress i södra delarna av Linköping, där polisen skulle hämta två personer som hade avvikit från behandlingshem, blev det tumult. Detta slutade med att en man i 20-årsåldern greps, misstänkt för våld mot tjänsteman, främjande av flykt och våldsamt motstånd. Gripandet hävdes under natten. Den gripne var inte en av de två personer som polisen sökte efter initialt.

Polisen fick, vid 23.00 – tiden samtal från en person som var orolig för en granne i Tallboda, Linköping. Alla lampor i bostaden var tända, vilket var mycket ovanligt för tidpunkten. Polis försökte få tag i mannen som bor på adressen, utan framgång. Polisen bröt sig in i bostaden och anträffade mannen liggandes på golvet, vid liv. Ambulans tillkallades och förde mannen till sjukhus.

Strax efter klockan 04.00 kontaktade väktare polisen efter att det hade gått ett inbrottslarm på en restaurang i Borensberg. En ruta var krossad. Polis kom dit. Ingen misstänkt fanns kvar och det fanns inga tydliga tecken på att någon hade varit inne i lokalen. En anmälan om skadegörelse upprättades.

RELATERADE ARTIKLAR

Polis larmades till centrala Linköping, under fredagskvällen, med anledning av ett bråk i eller...
Idag, torsdag, samverkar flera olika myndigheter vid en massiv kontroll vid bygget av den...
Färgglada festivalen NärCon är en av höjdpunkterna i Linköping och då mest för dem...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,227FöljareGilla
69FöljareFölj
13FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
växlande molnighet
0.1 ° C
2 °
-2 °
100 %
1kmh
39 %
mån
15 °
tis
16 °
ons
12 °
tor
5 °
fre
7 °