9 C
Linköping
tisdag, april 20, 2021

Rattfylla i Vikingstad

Vid lunchtid på lördagen fick polisen tips om en vinglande bilist som körde i trakterna omkring Vikingstad.Tipsaren höll bilisten under uppsikt och rapporterade var färden gick. På länsväg 636 mötte polisen upp och stoppade den vingliga färden.

Vid kontrollen visade det sig att bilföraren, en man i 30-årsåldern, hade tydliga tecken på drogpåverkan varför han fick följa med för provtagning och förhör, misstänkt för drograttfylleri och ringa narkotikabrott.

Den som vill tipsa polisen om ett pågående misstänkt rattfylleri kan ringa polisen på 112 och den som vill tipsa om ett ej pågående misstänkt rattfylleri kan antingen ringa på 114 14 eller tipsa på polisens hemsida.

Föregående artikelDetta hände i natt
Nästa artikelDetta hände under natten

RELATERADE ARTIKLAR

Klockan 00.17, natten mot påskafton, uppmärksammade en polispatrull noterade att en bilist verkade vilja...
Polisen fick samtal, vid lunchtid, om en man som verkade köra bil onykter...
Polisen och Linköpings kommun har, som tidigare meddelats, inlett ett gemensamt trygghetsarbete. Detta redovisas...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,227FöljareGilla
69FöljareFölj
13FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
växlande molnighet
9 ° C
10 °
7.8 °
46 %
1.5kmh
30 %
tis
8 °
ons
11 °
tor
4 °
fre
8 °
lör
6 °