15.7 C
Linköping
söndag, juli 21, 2024

Rattfylla i Vikingstad

Vid lunchtid på lördagen fick polisen tips om en vinglande bilist som körde i trakterna omkring Vikingstad.Tipsaren höll bilisten under uppsikt och rapporterade var färden gick. På länsväg 636 mötte polisen upp och stoppade den vingliga färden.

Vid kontrollen visade det sig att bilföraren, en man i 30-årsåldern, hade tydliga tecken på drogpåverkan varför han fick följa med för provtagning och förhör, misstänkt för drograttfylleri och ringa narkotikabrott.

Den som vill tipsa polisen om ett pågående misstänkt rattfylleri kan ringa polisen på 112 och den som vill tipsa om ett ej pågående misstänkt rattfylleri kan antingen ringa på 114 14 eller tipsa på polisens hemsida.

Föregående artikel
Nästa artikel

RELATERADE ARTIKLAR

Polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har...
Polisen fick, under torsdagens förmiddag, samtal från Carlsundsutbildnings centrum i Motala om att en...
Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 60-tal ärenden som rör Östergötlands län. Ingen person har...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
mulet
15.7 ° C
16 °
13.7 °
90 %
1kmh
100 %
sön
26 °
mån
25 °
tis
23 °
ons
24 °
tor
19 °