6.4 C
Linköping
onsdag, oktober 28, 2020

Detta hände under natten

Polisen har hittills detta dygn hanterat ett 85-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, 14 har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och tre har fått följa med för provtagning/förhör på grund av misstanke om påverkan.

Klockan 00.22 stannande en polispatrull till på Mårdtorpsgatan i Linköping med anledning av en påverkad person. Det var en man i 30-årsåldern som fick följa med för provtagning och förhör med anledning av misstanke om ringa narkotikabrott eget bruk och innehav.

Klockan 01.15 stannade en polispatrull stannade till på Nygatan i Linköping med anledning av en påverkad person. En man, i 25-årsåldern fick följa med för provtagning och förhör med anledning av misstanke om ringa narkotikabrott.

RELATERADE ARTIKLAR

Polisen larmades, strax efter klockan 12.00,  till Nygatan i centrala Linköping med anledning av...
En polispatrull stannade under tidig torsdagsmorgon för att kontrollera en bil och dess förare...
Strax efter klockan 12.00 på onsdagen inkom en anmälan om skadegörelse mot RFSL:s lokal...

FÖLJ LKPG.NEWS

2,820FöljareGilla
61FöljareFölj
10FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
klar himmel
6.4 ° C
7 °
6 °
100 %
2.6kmh
10 %
ons
10 °
tor
10 °
fre
10 °
lör
12 °
sön
13 °