7.9 C
Linköping
måndag, mars 1, 2021

Detta hände under natten

Polisen har hittills detta dygn hanterat ett 85-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, 14 har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och tre har fått följa med för provtagning/förhör på grund av misstanke om påverkan.

Klockan 00.22 stannande en polispatrull till på Mårdtorpsgatan i Linköping med anledning av en påverkad person. Det var en man i 30-årsåldern som fick följa med för provtagning och förhör med anledning av misstanke om ringa narkotikabrott eget bruk och innehav.

Klockan 01.15 stannade en polispatrull stannade till på Nygatan i Linköping med anledning av en påverkad person. En man, i 25-årsåldern fick följa med för provtagning och förhör med anledning av misstanke om ringa narkotikabrott.

RELATERADE ARTIKLAR

Inbrott i city

Klockan 01:15 larmades polisen till en butik på Nygatan i Linköping med anledning av...
Polisen larmades, strax efter klockan 12.00,  till Nygatan i centrala Linköping med anledning av...
En polispatrull stannade under tidig torsdagsmorgon för att kontrollera en bil och dess förare...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,110FöljareGilla
69FöljareFölj
13FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
klar himmel
7.9 ° C
8 °
7.8 °
49 %
7.7kmh
0 %
mån
8 °
tis
10 °
ons
7 °
tor
3 °
fre
1 °