2.2 C
Linköping
måndag, februari 26, 2024

Detta hände under natten

Polisen har hittills detta dygn hanterat ett 85-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, 14 har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och tre har fått följa med för provtagning/förhör på grund av misstanke om påverkan.

Klockan 00.22 stannande en polispatrull till på Mårdtorpsgatan i Linköping med anledning av en påverkad person. Det var en man i 30-årsåldern som fick följa med för provtagning och förhör med anledning av misstanke om ringa narkotikabrott eget bruk och innehav.

Klockan 01.15 stannade en polispatrull stannade till på Nygatan i Linköping med anledning av en påverkad person. En man, i 25-årsåldern fick följa med för provtagning och förhör med anledning av misstanke om ringa narkotikabrott.

RELATERADE ARTIKLAR

Ny bokhandel i city

Glada nyheter för alla bokvänner i Linköping. Den förste augusti 2022 öppnar en ny...

Inbrott i city

Klockan 04:05 larmades polisen till Nygatan i Linköping med anledning av ett inbrott i...
Polisen kallades till Nygatan i centrala Linköping, strax innan 02.00 natten mot onsdag och...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
något regn
2.2 ° C
2.8 °
1.7 °
99 %
2.6kmh
75 %
mån
4 °
tis
6 °
ons
5 °
tor
6 °
fre
8 °