4 C
Linköping
söndag, mars 3, 2024

Detta hände i natt

Polisen har hittills detta dygn hanterat ett 75-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Två personer har gripits, fem har omhändertagits på grund av berusning/ordningsstörning och fem har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt påverkan.

Polisen kallades till Söderleden strax efter klockan 01.00 natten till lördag i Linköping med anledning av bråk i en bostad. Polisen åkte till platsen och det visade sig att en man i 35-årsåldern kunde misstänkas för att ha misshandlat och hotat två män i 20-årsåldern. Polisen grep den misstänkte för misshandel och olaga hot, skadorna på de drabbade dokumenterades och förhör hölls med inblandade.

Klockan 02.00 gjordes det en kontroll på ett företag efter ett inbrottslarm på Tornbyvägen i Linköping upptäcktes ett inbrott. Det visade sig att det har varit inbrott och att fyra bärbara datorer saknas från ett kontor.

Föregående artikel
Nästa artikel

RELATERADE ARTIKLAR

Vid 18-tiden larmades räddningsenheter till en trafikolycka på Tornbyvägen i Linköping. Vid korsningen till Bergsvägen...
Polis och räddningstjänst kallades till en bilbrand på Tornbyvägen under tidig onsdagsmorgon. Enligt tidiga...
Vid 19-tiden på torsdagskvällen fick SOS Alarm flera samtal om skottlossning vid Berga centrum...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
dimma
4 ° C
4.2 °
1.7 °
95 %
2.6kmh
100 %
sön
9 °
mån
6 °
tis
1 °
ons
5 °
tor
3 °