9 C
Linköping
tisdag, april 20, 2021

Detta hände i natt

Polisen har hittills detta dygn hanterat ett 75-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Två personer har gripits, fem har omhändertagits på grund av berusning/ordningsstörning och fem har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt påverkan.

Polisen kallades till Söderleden strax efter klockan 01.00 natten till lördag i Linköping med anledning av bråk i en bostad. Polisen åkte till platsen och det visade sig att en man i 35-årsåldern kunde misstänkas för att ha misshandlat och hotat två män i 20-årsåldern. Polisen grep den misstänkte för misshandel och olaga hot, skadorna på de drabbade dokumenterades och förhör hölls med inblandade.

Klockan 02.00 gjordes det en kontroll på ett företag efter ett inbrottslarm på Tornbyvägen i Linköping upptäcktes ett inbrott. Det visade sig att det har varit inbrott och att fyra bärbara datorer saknas från ett kontor.

Föregående artikelStökigt på Platensgatan
Nästa artikelRattfylla i Vikingstad

RELATERADE ARTIKLAR

Polis, ambulans och räddningstjänst larmades, under morgonen, till Söderleden i Linköping med anledning...
Polisen kontaktades, strax innan 03.00-tiden natten mot söndag, om ett rån i Linköping. En...
Klockan 21.40 inkom larm om trafikolycka på Tornbyvägen i Linköping.  Räddningstjänst, ambulans och polis skickades...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,227FöljareGilla
69FöljareFölj
13FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
växlande molnighet
9 ° C
10 °
7.8 °
46 %
1.5kmh
30 %
tis
8 °
ons
11 °
tor
4 °
fre
8 °
lör
6 °