-7.5 C
Linköping
tisdag, november 28, 2023

Dubbelmordet i Norrköping – “En ren avrättning”

Det var natten mot torsdag som två män sköts till döds utanför en nattklubb i centrala Norrköping. Uppgifter till news gör gällande att det rörde sig om en “ren avrättning” av de båda tungt kriminellt belastade männen i 40  års åldern.

Rapporteringen kring dubbelmordet i torsdags har varit massiv i media och det har även spekulerats en del men det som står klart är att de båda männen sköts med både automateld och handeldvapen. Polisen ska även hittat skjutvapen i den bil som satts i brand i Rejmyre.

Den nu skjutne för detta MC-ledaren ska ha skjutits i huvudet med två skott.

Den 40 ¨årige Linköpingsbo som sköts till döds har en lång rad av brottslighet   bakom sig och ska även varit ledande figur i två olika kriminella gäng var av det ena ska ha varit ett MC – gäng vid namn No Surrender. Detta är relativt nybildat (2013) och ska enligt uppgift bestå av avhoppade medlemmar från Black Cobra och Hells Angels. I Linköping ska klubben bestått av tre medlemmar. Den nu döde gängledaren har han under dryga 20 år varit en ledande person inim den kriminella världen. Om detta berättar idag Expressen. 

Det spekuleras även om att de här båda dödsskjutningarna har med de sprängningar som skedde i Linköping i somras. Bland annat tog P1 och Ekot upp detta i sina sändningar. 

 

 

RELATERADE ARTIKLAR

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 85 ärenden mellan klockan 22 och 07. Ingen...
Polisen i Östergötland har hanterat ett 40-tal ärenden mellan klockan 22 och 06. Ingen...
I år sänds Musikhjälpen från Norrköping och Gamla torget mellan den 13 och...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
molnigt
-7.5 ° C
-6.3 °
-8 °
87 %
6.2kmh
75 %
tis
-6 °
ons
-2 °
tor
-2 °
fre
-5 °
lör
-6 °