-1.9 C
Linköping
söndag, mars 26, 2023

Under natten: Inbrott, viltolyckor och fylla

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 85 ärenden mellan klockan 22 och 07. Ingen har gripits under denna tidsperiod.

02:27 Polisen larmades till en butik på Urbergsgatan i Norrköping med anledning av att väktare konstaterat att det har inträffat ett inbrott. Minst ett fönster till lokalen var trasigt. Polis åkte till platsen, en anmälan om stöld genom inbrott har upprättats. Det finns ingen misstänkt för brottet. Vid anmälningstillfället var det okänt vad som tillgripits.

04:52 Polisen larmades till en butik på Skarphagsgatan i Norrköping med anledning av ett inbrott. Någon, eller några, hade kastat ett föremål genom en glasdörr. Polis åkte till platsen, en anmälan om stöld genom inbrott har upprättats. Det finns ingen misstänkt för brottet. En brottsplatsundersökning har genomförts. I nuläget är det oklart vad som eventuellt är tillgripet.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

RELATERADE ARTIKLAR

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 25 ärenden mellan kl 22 och 06. Ett...
Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 50-tal ärenden som rör Östergötlands län. En person har gripits. Tre...
Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 100-tal ärenden som rör Östergötlands län. En person har gripits. Tre...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
lätt snöfall
-1.9 ° C
-1.1 °
-2 °
93 %
3.6kmh
100 %
sön
-2 °
mån
-1 °
tis
2 °
ons
2 °
tor
0 °