6.9 C
Linköping
onsdag, oktober 28, 2020

Mordförsök i Skäggetorp

Polisen larmades till Skäggetorps centrum vid 16.30-tiden på söndagens eftermiddag efter ett SOS-larm om att en person skulle ha blivit skadad på något sätt.

En skadad person anträffad av polispatrullen. Personen var vaken och talbar. Polisen upprättade en avspärrning vid Skäggetops centrum. Ambulans kom till platsen och förde den drabbade till sjukhus. Skadeläget är oklart. Flera polispatruller kom till platsen och börjar hålla förhör med personer på platsen. Polisens kriminaltekniker är på väg till den avspärrade platsen för att genomföra en kriminalteknisk undersökning. Poliser på plats arbetar med att säkra bevisning i olika former.

En förundersökning om försök till mord inleds. Föremål som är viktiga för utredningen tas i beslag.

Strax innan klockan 18.00 spärras flera platser i Skäggetorps centrum  av för kriminalteknisk undersökning.

Den skadade är en man i 20-årsåldern. Det är oklart hur hans skador har uppstått men det är sannolikt att de har tillfogats honom med hjälp av något tillhygge, oklart vad. Detta enligt polisens hemsida.

Utredningsarbetet minskas nu ner något under natten och återupptas igen i morgon. Än så länge är inte någon frihetsberövad. Polisen har ännu inte hållit förhör med den drabbade men kommer att göra det så fort sjukhusvården medger detta.

RELATERADE ARTIKLAR

Polis larmades, strax efter 17.00 på tisdagens eftermiddag, till ett sjukhus i Linköping med...
Lönedag och pengar på kontot för de flesta av oss. Kanske tänker du att...
Polisen, räddningstjänsten och ambulans larmades till E4:an i höjd med Tornby utanför...

FÖLJ LKPG.NEWS

2,820FöljareGilla
61FöljareFölj
10FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
molnigt
6.9 ° C
7 °
6.7 °
93 %
3.6kmh
61 %
ons
10 °
tor
10 °
fre
10 °
lör
12 °
sön
13 °