21.6 C
Linköping
torsdag, juli 29, 2021

Mycket att göra för polisen

Polisen i Östergötland har haft en intensiv natt med över 120 ärenden mellan kl 22 och 07. Ingen har gripits, men tjugo personer har frihetsberövats på grund av berusning, narkotikapåverkan, rattfylleri, eller för att de har varit stökiga mot omgivningen. Det har varit en hel del ärenden med bråk och misshandel i sällskap med berusade personer. Ingen ska ha blivit allvarligt skadad.

Klockan 23.24 inkom larm om trafikolycka i Skäggetorp. Två bilar hade kolliderat i korsningen Nygårdsvägen/Grenadjärgatan.

Polisen fick samtal om att det hade varit inbrott i en villa i Motala. Huset hade stått tomt sedan kl 08 lördag morgon. Någon hade brutit sönder ett fönster och stulit kontanter och en klocka. Polis kom till platsen för teknisk undersökning, och upprättade en anmälan om grov stöld. Detta skedde strax före midnatt.

Klockan 04.36 kom det larm om en trafikolycka på E4 norrgående norr om Norrköping. En bilist hade kört in i mitträcket. Det var mycket halt väglag på sträckan. Två personer satt i bilen och den ena blev lindrigt skadad, förd med ambulans till sjukhus. Polisen misstänker inget brott.

Klockan 05.50 inkom larm om ytterligare en olycka utanför Norrköping. Denna gång vid trafikplats Ingelsta. Det var mycket halt på platsen.

RELATERADE ARTIKLAR

Klockan 04:03, natten mot söndag stoppade en polispatrull stoppade och kontrollerade en bilist på...
Ett SOS-larm inkom under förmiddagen till polis och räddningstjänst gällande en misstänkt drunkning vid...
Polisen larmades, strax efter 02.00, natten mot midsommarafton, till en skola på Mårdtorpsgatan i...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,317FöljareGilla
69FöljareFölj
15FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
något regn
21.6 ° C
24.4 °
17.2 °
51 %
6.2kmh
20 %
tor
20 °
fre
18 °
lör
21 °
sön
19 °
mån
15 °