11.7 C
Linköping
onsdag, september 27, 2023

Mycket att göra för polisen

Polisen i Östergötland har haft en intensiv natt med över 120 ärenden mellan kl 22 och 07. Ingen har gripits, men tjugo personer har frihetsberövats på grund av berusning, narkotikapåverkan, rattfylleri, eller för att de har varit stökiga mot omgivningen. Det har varit en hel del ärenden med bråk och misshandel i sällskap med berusade personer. Ingen ska ha blivit allvarligt skadad.

Klockan 23.24 inkom larm om trafikolycka i Skäggetorp. Två bilar hade kolliderat i korsningen Nygårdsvägen/Grenadjärgatan.

Polisen fick samtal om att det hade varit inbrott i en villa i Motala. Huset hade stått tomt sedan kl 08 lördag morgon. Någon hade brutit sönder ett fönster och stulit kontanter och en klocka. Polis kom till platsen för teknisk undersökning, och upprättade en anmälan om grov stöld. Detta skedde strax före midnatt.

Klockan 04.36 kom det larm om en trafikolycka på E4 norrgående norr om Norrköping. En bilist hade kört in i mitträcket. Det var mycket halt väglag på sträckan. Två personer satt i bilen och den ena blev lindrigt skadad, förd med ambulans till sjukhus. Polisen misstänker inget brott.

Klockan 05.50 inkom larm om ytterligare en olycka utanför Norrköping. Denna gång vid trafikplats Ingelsta. Det var mycket halt på platsen.

RELATERADE ARTIKLAR

Polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har...
Polisen fick, under torsdagens förmiddag, samtal från Carlsundsutbildnings centrum i Motala om att en...

Medan du sov

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 50 ärenden mellan klockan 22 och 06. Ingen...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
dimma
11.7 ° C
12.2 °
11 °
95 %
2.1kmh
0 %
ons
21 °
tor
22 °
fre
17 °
lör
16 °
sön
15 °