9 C
Linköping
tisdag, april 20, 2021

Linköpings musikaffär har öppnat

För inte så länge sedan lades Linköpings enda musikaffär där man kunde köpa elgitarrer, trummor och tillbehör till det mesta inom musik och musikinstrument. Idag så öppnade Linköpings Musikaffär på samma adress på Klostergatan och med tre av de anställda som delägare och personal.

News skrev tidigare i år om att musikbutikdetaljisten och kedjan 4Sound gick i konkurs och därmed stängde Linköpings enda musikbutik. Många var det som fyndade när man sålde ut allt men ganska snart så öppnande tre av de tidigare anställda upp en ny butik med det passande namnet Linköpings Musikaffär och idag var det smygöppning i de nygamla lokalerna.

– Det känns både väldigt roligt och lite spännande då vi numera själva bär allt ansvar, menar Teddy Fredriksson som är butikens gitarrexpert och för dagen iklädd tomteluva.

I butiken finns det även numera ett litet fik som drivs av Annette Sundqvist i all enkelhet. Det finns kaffe och bulle samt sköna stolar att sitta i. Det vore fint av Linköpings Musikaffär kan bli det ställe där musiker av alla sorter kan samlas och hänga samt handla. Det sista inte minst viktigt.

Lkpg.News lyfter på hatten och önskar lycka till!

Foto; News

Tim Hukari är ännu en av delägarna och som sig bör så klär även han sig i tomteluva.

 

 

RELATERADE ARTIKLAR

Butiksrån i Mjölby

Under onsdagskvällen rånades en butik på Jerikodalsgatan i Mjölby. Polisen har trots intensiv spaning...
Polisen har under natten hanterat ett 50-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Östergötland....
Lkpg.News vill på detta enkla men hjärtliga sätt önska våra läsare ett Gott slut...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,227FöljareGilla
69FöljareFölj
13FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
växlande molnighet
9 ° C
10 °
7.8 °
46 %
1.5kmh
30 %
tis
8 °
ons
11 °
tor
4 °
fre
8 °
lör
6 °