Flera misstänkta drogbrott under natten

Foto: Lkpg.News /arkivbild

Polisen har under natten mot onsdag hanterat ett 50-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits för brott, två har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och tre personer har fått följa med för provtagning och förhör på grund av misstänkt drogpåverkan.

När polisen gjorde ett besök i en lägenhet i Ekholmen i Linköping anträffades en mindre mängd misstänkt narkotika. Två män, i 25- respektive 35-årsåldern fick följa med för provtagning och förhör på grund av misstanke om ringa narkotikabrott. Den misstänkta narkotikan togs i beslag för analys.35-åringen blev också misstänkt för häleri med anledning av att ett flertal elektriska handverktyg anträffades i hans bostad.

Vid en rutinkontroll av en bilist på Hamngatan i Linköping uppstod misstanke om drograttfylleri och en man i 30-årsåldern fick följa med för provtagning och förhör.