14.1 C
Linköping
tisdag, april 20, 2021

Så blev resultatet av polisinsatsen – Man anhållen för grovt vapenbrott

Den insats som polisen genomförde i Skäggetorp, Linköping, under tisdagens eftermiddag och med anledning av uppgifter om att en person hade setts med ett vapenliknande föremål, ledde under kvällen och natten till fler åtgärder från polisens sida.

I samband med polisinsatsen anträffades en man där polisen genomförde en inre utlänningskontroll för att utreda om han hade rätt att vistas i landet eller ej. Dessutom omhändertogs en annan man för berusning.

Polisen fortsatte under eftermiddagen och kvällen med informationsinhämtning i ärendet. Då framkom uppgifter som gjorde att polisen ändrade omhändertagandet för berusning till ett formellt gripande. Under kvällen fattade åklagare beslut om att anhålla mannen, skäligen misstänkt för grovt vapenbrott. Han är i 25-årsåldern.

Under kvällen och natten fortsatte polisen att arbeta i ärendet. Ärendet leds nu av åklagare vid Åklagarkammaren i Linköping.

RELATERADE ARTIKLAR

Det var under måndagens morgon som polisen gjordes uppmärksam på att en tjur sprang...
Idag, torsdag, samverkar flera olika myndigheter vid en massiv kontroll vid bygget av den...
Igår, fredag nionde april, blåste det hårt i stora delar av länet och så...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,227FöljareGilla
69FöljareFölj
13FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
klar himmel
14.1 ° C
14.4 °
14 °
33 %
3.6kmh
0 %
tis
12 °
ons
11 °
tor
3 °
fre
8 °
lör
6 °