21.6 C
Linköping
torsdag, juli 29, 2021

Så blev resultatet av polisinsatsen – Man anhållen för grovt vapenbrott

Den insats som polisen genomförde i Skäggetorp, Linköping, under tisdagens eftermiddag och med anledning av uppgifter om att en person hade setts med ett vapenliknande föremål, ledde under kvällen och natten till fler åtgärder från polisens sida.

I samband med polisinsatsen anträffades en man där polisen genomförde en inre utlänningskontroll för att utreda om han hade rätt att vistas i landet eller ej. Dessutom omhändertogs en annan man för berusning.

Polisen fortsatte under eftermiddagen och kvällen med informationsinhämtning i ärendet. Då framkom uppgifter som gjorde att polisen ändrade omhändertagandet för berusning till ett formellt gripande. Under kvällen fattade åklagare beslut om att anhålla mannen, skäligen misstänkt för grovt vapenbrott. Han är i 25-årsåldern.

Under kvällen och natten fortsatte polisen att arbeta i ärendet. Ärendet leds nu av åklagare vid Åklagarkammaren i Linköping.

RELATERADE ARTIKLAR

En polispatrull meddelade att de hade stoppat en motorcyklist på Ekholmsvägen i Linköping ...
klockan 04.15, natten mot måndag larmades polis till Fogdegatan i Skäggetorp, Linköping. Personen som...
Vid 20-tiden på måndagskvällen fick polisen flera samtal om bråk mellan flera personer i...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,317FöljareGilla
69FöljareFölj
15FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
något regn
21.6 ° C
24.4 °
17.2 °
51 %
6.2kmh
20 %
tor
20 °
fre
18 °
lör
21 °
sön
19 °
mån
15 °