-4.6 C
Linköping
söndag, januari 17, 2021

Kvinna överfallen i Hejdegården

Polisen har hittills detta dygn hanterat ett 70-tal rutinärenden, de flesta utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, tio har omhändertagits och fyra har fått följa med för provtagning och förhör på grund av misstänkt påverkan.

Klockan 03.41 polisen fick ett samtal om att någon skulle ha utsatts för ett brott utomhus i Hejdegården i Linköping. När polisen började utreda vad som hänt visade det sig att en kvinna i 25-årsåldern stod tillsammans med några vänner när hon blev påhoppad av en man som försökte ta hennes telefon. Hennes vänner ingrep och tog tillbaka telefonen men gärningsmannen lyckades försvinna från platsen. Polisen spanade men lyckades inte hitta den misstänkte. Polisen har påbörjat en utredning om försök till rån och förhör har hållits med flera personer.

Polisen har hanterat några misshandelsfall utan allvarliga skador vilka inte lett till några frihetsberövanden.

RELATERADE ARTIKLAR

Vid en rutinmässig fordonskontroll på Skolgatan i Gottfridsberg fattade patrullen misstanke om att allt...
Polis larmades, nu på morgonen, till en parkering i Ödeshög med anledning av en...
Polisen i Östergötland har hanterat cirka 235 ärenden mellan klockan 22 och 07....

FÖLJ LKPG.NEWS

3,028FöljareGilla
64FöljareFölj
13FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
mulet
-4.6 ° C
-4 °
-5 °
93 %
1kmh
90 %
sön
-3 °
mån
-2 °
tis
1 °
ons
5 °
tor
4 °