-7.9 C
Linköping
tisdag, november 28, 2023

Villainbrott i Berg – en gripen för inbrott i Gottfridsberg

Polisnatten har varit lugn i Östergötland och Linköping men i två fastigheter i Linköping har man haft objudna gäster.

Klockan 03.58 kallade väktare på polisen med anledning av ett larm från en villa i Berg, Linköping. Väktare hade upptäckt att det har varit inbrott eftersom ett fönster var öppet. I huset hade tjuven sökt genom minst ett rum och en del smycken har hittats liggande kvar i huset. Det är oklart vad som kan ha stulits. Polisen har påbörjat en utredning om stöld genom inbrott och en brottsplatsundersökning kommer att genomföras under dagen. Det finns ingen misstänkt.

05.03 fick polisen ett samtal där det berättades att man hörde misstänkta ljud från en källare i ett hus i Gottfridsberg, Linköping. Polisen åkte till platsen, gick ner i källaren och anträffade en person som misstänks för att ha gjort inbrott i källarförråd. Mannen, som är i 35-årsåldern greps, misstänkt för stöld genom inbrott och vapenbrott bestående i att skarp ammunition anträffades i mannens kläder vid en visitation. Den gripne fördes till polisstationen för förhör.

 

RELATERADE ARTIKLAR

Vid 21.20-tiden larmades räddningstjänst, ambulans och polis till en singelolycka på Bergsvägen i Linköping. En...
Polisen i Östergötland har hanterat cirka 25 ärenden mellan kl 22 och 06. Ett...
Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 50-tal ärenden som rör Östergötlands län. En person har gripits. Tre...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
mulet
-7.9 ° C
-6.8 °
-8 °
86 %
4.1kmh
100 %
tis
-6 °
ons
-5 °
tor
-3 °
fre
-4 °
lör
-8 °