15.7 C
Linköping
söndag, juli 21, 2024

Två av de bästa uppträder

Två av landets bästa komiker uppträder i ikväll Linköping på Palatset.

Nisse Hallberg är kocken som blev komiker. Hans kanske lite slappa stil har verkligen gått hem i Sverige.

Tobbe Ström kallar sig för Sveriges roligaste örebroare och det är ingen överdrift precis. Han är dessutom trefaldig mästare i ordvitsar.

Årets nykomling

Nisse Hallberg vann 2015 titeln årets nykomling på Standupgalan och sedan dess har det rullat på med egna föreställningar och en hel del gig på klubbar runt om i landet. Nu har han hunnit fylla 35 år och är etablerad som en av landets vassaste komiker. Han har haft en del filmroller och innan han slog igenom som komiker arbetade han som kock på flera välkända Stockholmskrogar.

Tobbe Ström kallar sig Sveriges roligaste Örebroare men är även manusförfattare och skämtskrivare till olika tv-program. Han är även trefaldig svensk mästare i ordvitsar.

─ Det är otroligt roligt att kunna presentera två av landets bästa stå upp komiker så här en onsdag i oktober, säger Jerry Prütz som bokar humorkvällarna på Palatset.

RELATERADE ARTIKLAR

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 25 ärenden mellan kl 22 och 06. Ett...
Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 50-tal ärenden som rör Östergötlands län. En person har gripits. Tre...
Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 100-tal ärenden som rör Östergötlands län. En person har gripits. Tre...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
mulet
15.7 ° C
16 °
13.7 °
90 %
1kmh
100 %
sön
26 °
mån
25 °
tis
23 °
ons
24 °
tor
19 °