5.8 C
Linköping
lördag, februari 24, 2024

BLÅLJUS: Bråk, fylleri och bilkrock

Polisens regionledningscentral har hanterat ett 140-tal ärenden som rör Östergötlands län.

Polisen har haft ärenden om fylleri, viltolyckor med rådjur och dovhjort, psykisk ohälsa, trafikkontroller, trafikbrott samt diverse andra kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt.

Bråk i bensinstation 

Polis larmades 22:33 till en bensinstation i Ödeshög med anledning av bråk inomhus. En kund i butiken ska ha slagit till en anställd och därefter fortsatt bråka med andra kunder ute bland bensinpumparna. När polis anlänt till platsen blev den misstänkte, en man i 25-årsåldern, först omhändertagen enligt lagen om berusade personer och därefter gripen misstänkt för misshandel. Polis har pratat med målsägande samt vittnen och det fanns inget ambulansbehov.  

Kökrock igår eftermiddag

Kökrock mellan tre bilar vid Mörtlösarondellen klockan 13:22 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Norrköpingsvägen vid Mörtlösarondellen i Linköping med anledning av en trafikolycka. Enligt SOS-larmet ska tre bilister ha kolliderat med varandra.  Polispatrull på plats och bärgare inkopplad. Inga rapporter om personskador. Böter delades ut till två av förarna för att ej ha anpassat avståndet till framförvarande fordon. 

RELATERADE ARTIKLAR

Polismyndigheten har beslutat om kamerabevakning med drönare i samband med hockeymatchen mellan LHC och...
SMHI har under den senaste tiden utfärdat flera gula och orangea vädervarningar i länet...
Saab har idag tecknat ett kontrakt med Försvarets materielverk (FMV) och tagit emot en...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
klar himmel
5.8 ° C
6.4 °
3.7 °
77 %
1kmh
0 %
lör
6 °
sön
6 °
mån
4 °
tis
5 °
ons
6 °