2.2 C
Linköping
måndag, februari 26, 2024

BLÅLJUS: Rån, trafikolycka och brand

Polisens regionledningscentral har hanterat ett 110-tal ärenden som rör Östergötlands län.

Polisen haft ärenden om fylleri, psykisk ohälsa, trafikbrott samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt.

Rån Utomhus

Klockan 22:58 Polis larmades till Valhallagatan i Linköping med anledning av ett rån utomhus. En man i 30-årsåldern ska ha blivit rånad på sina tillhörigheter och slagen av två okända gärningspersoner. Målsägande fick följa med ambulans till sjukhus för kontroll. Polis har sökt av brottsplatsen med en hundförare samt kontrollerat personer i området men i nuläget har ingen gripits. En anmälan om grovt rån samt grovt olaga tvång kommer skrivas.

Personbil hamnade på taket

Klockan 00:00 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till riksväg 51 utanför Hällestad, Finspång, med anledning av en trafikolycka. En personbil ska ha voltat och hamnat på taket. Inga personskador har rapporterats och det finns ingen misstanke om brott.

Brand i barack

Klockan 05:45 SOS-larm om brand vid en mindre byggnad/barack intill en fotbollsplan på Idrottsvägen i Skänninge, Mjölby. Polis finns på plats och assisterar räddningstjänsten. Uppdatering 08:42: Räddningstjänsten kommer låta byggnaden brinna ner. En anmälan om mordbrand kommer skrivas och platsen kommer spärras av när det är möjligt.

RELATERADE ARTIKLAR

En lugn natt trots löningshelg. Inget större ärende. Krockade med älg Klockan 22.54 en älgolycka mellan...
Polismyndigheten har beslutat om kamerabevakning med drönare i samband med hockeymatchen mellan LHC och...
SMHI har under den senaste tiden utfärdat flera gula och orangea vädervarningar i länet...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
något regn
2.2 ° C
2.8 °
1.7 °
99 %
2.6kmh
75 %
mån
4 °
tis
6 °
ons
5 °
tor
6 °
fre
8 °