2.2 C
Linköping
måndag, februari 26, 2024

Klas Gustafsson lämnar Tekniska verken

Nu har tillförordnade vd:n Klas Gustafsson har sagt upp sig efter 25 år i Tekniska verken-koncernen. Gustafsson lämnar också alla styrelseuppdrag han har i koncernen.

I och med uppsägningen har Tekniska verkens styrelse beslutat att tillsätta en ny tillförordnad vd till dess att tillträdande vd, Conny Udd, är på plats i vår. Ny tillförordnad vd är Michael Fahlström, idag affärsområdeschef för Värme och Kyla inom koncernen. 

– Jag har under en längre tid öppet och tydligt deklarerat att jag ska trappa ned. Den 1 februari 1999 klev jag in genom dörrarna på Mjölby-Svartådalen Energi AB (MSE) och påbörjade min anställning inom Tekniska verken-koncernen. Det kändes därför som ett rätt beslut när jag igår sa upp mig från min anställning, på dagen 25 år senare, säger Klas Gustafsson i ett pressmeddelande.

– I och med att Klas har valt att säga upp sig, har jag och styrelsen beslutat att tillsätta en ny tf vd, Michael Fahlström. Klas Gustafsson har viktiga och betydande kunskaper som har betytt mycket för Tekniska verken. Vi kommer framöver fortsätta nyttja hans breda och gedigna kompetens och erfarenhet, säger styrelseordförande Maria Almesåker.

RELATERADE ARTIKLAR

Polisens regionledningscentral har hanterat ett 60-tal ärenden som rör Östergötlands län. Polisen bland annat...
En lugn natt trots löningshelg. Inget större ärende. Krockade med älg Klockan 22.54 en älgolycka mellan...
Polismyndigheten har beslutat om kamerabevakning med drönare i samband med hockeymatchen mellan LHC och...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
något regn
2.2 ° C
2.8 °
1.7 °
99 %
2.6kmh
75 %
mån
4 °
tis
6 °
ons
5 °
tor
6 °
fre
8 °