2.2 C
Linköping
måndag, februari 26, 2024

BLÅLJUS: Brand, frontalkrock och cykelstöld

Polisens regionledningscentral har hanterat ett 50-tal ärenden som rör Östergötlands län.

Bastubrand i Ydre

Polis, räddningstjänst och ambulans kallas klockan 22:50 till en adress i Ydre kommun där det brinner med öppna lågor. Det visar sig vara en bastu som brinner. Det finns ingen spridningsrisk till närliggande byggnader, utan denna var helt fristående. Ingen person skadades i branden. En person misstänkts för allmänfarlig vårdslöshet. Den byggnad som brann är avspärrad i väntan på teknisk undersökning.

Cykelstöld i centrala Linköping

Polispatrull får klockan 04:59 upp ögonen för en person som kommer cyklandes på en cykel som man misstänker kanske inte är dennes. Det visar sig vid kontroll att cykeln tillhör en annan person. Mannen, som är i 60-årsåldern, är nu misstänkt för stöld.

Två bilar i frontalkrock – flera skadade

Frontal krock på Malmgatan Norrköping 

Två personbilar frontalkrockade klockan 19:33 under tisdagskvällen på Malmgatan i Ingelstaområdet i Norrköping. Flera personer skadades men det är i nuläget oklart hur allvarligt. Tre personer ska ha avförts med ambulans.

Totalt fyra personer skadades i olyckan. Föraren av den ena bilen skadades lindrigt.

I den andra bilen färdades flera personer varav tre stycken skadades. En person fick klippas ur fordonet, men ska inte ha livshotande skador. Passageraren i samma bil uppges ha brutit armen. I samma bil färdades också ett barn. Denne blev lindrigt skadad. För mer ingående information om skadeläget hos de drabbade hänvisas till Region Östergötland. 

Polispatrull skriver anmälan om vårdslöshet i trafik, samt vållande till kroppsskada riktat mot en av förarna. Båda fordonen fick bärgas från platsen. 

RELATERADE ARTIKLAR

Polisens regionledningscentral har hanterat ett 60-tal ärenden som rör Östergötlands län. Polisen bland annat...
En lugn natt trots löningshelg. Inget större ärende. Krockade med älg Klockan 22.54 en älgolycka mellan...
Polismyndigheten har beslutat om kamerabevakning med drönare i samband med hockeymatchen mellan LHC och...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
något regn
2.2 ° C
2.8 °
1.7 °
99 %
2.6kmh
75 %
mån
4 °
tis
6 °
ons
5 °
tor
6 °
fre
8 °