3.2 C
Linköping
lördag, februari 24, 2024

Flertal trafikolyckor: Sänk hastigheten

Två bilar i kollision på Nya Ledbergsvägen. En person förd till sjukhus

Klockan 13:28 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Nya Ledbergsvägen i Linköping med anledning av en trafikolycka. Enligt SOS-larmet ska två personbilar ha frontalkrockat. Båda bilarna ska efter kollisionen ha hamnat i diket. Minst tre personer ska vara inblandade i olyckan.

Föraren i den ena bilen har förts med ambulans till sjukhus. Skadeläget har initialt bedömts som allvarligt.

Kollision på riksväg 34 utanför Linköping. En person till sjukhus

Klockan 10:13 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till riksväg 34 utanför Vreta kloster, Linköping, med anledning av en trafikolycka. Enligt SOS-larmet ska två bilar ha kolliderat och därefter ska den ena bilen ha hamnat på taket i diket.

Föraren i den ena bilen, en kvinna i 20-årsåldern, fick följa med ambulans till sjukhus för en kontroll. Vaken och talbar. Polisen kommer utreda olyckan.

Lastbil och personbil i sidokrock på E4:an

Klockan 11:38 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till E4:an i höjd med Kimstad, Norrköping, med anledning av en trafikolycka. Enligt SOS-larmet ska en lastbil och en personbil ha varit inblandade i en sidokrock i södergående körriktning. Trafiken påverkas vid olycksplatsen och enbart ett körfält är öppet och där är hastigheten sänkt. Inga personskador har rapporter. En anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott kommer skrivas.

* Under söndagsförmiddagen har Trafikverket rapporterat att läget på flera av länets vägar varit besvärligt eller mycket besvärligt. Polisen vill därför uppmana trafikanter att sänka hastigheten, vara ute i god tid och hålla avstånd.

RELATERADE ARTIKLAR

Polismyndigheten har beslutat om kamerabevakning med drönare i samband med hockeymatchen mellan LHC och...
SMHI har under den senaste tiden utfärdat flera gula och orangea vädervarningar i länet...
Saab har idag tecknat ett kontrakt med Försvarets materielverk (FMV) och tagit emot en...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
klar himmel
3.2 ° C
3.7 °
-0.3 °
88 %
3.6kmh
0 %
lör
3 °
sön
6 °
mån
5 °
tis
6 °
ons
6 °