13.4 C
Linköping
söndag, maj 26, 2024

Blåljus: Mindre bränder i terräng, fylleri och trafikbrott,

Polisens regionledningscentral har hanterat ett 90-tal ärenden som rör Östergötlands län.

Ärendena har varit viltolyckor, mindre bränder i skog/terräng, fylleri, trafikbrott, psykisk ohälsa samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt.

Inga misstankar om brott gällande brand vid Kallerstads Allé

Polisen larmades klockan 19:37 om en brand inomhus på Kallerstads Allé. Det handlade om en torktumlare som börjat brinna inne i en lägenhet. Inga personskador. Det finns inga brottsmisstankar.

Rån mot mindre kiosk i Malmslätt

Polis larmades igår till Kärnabrunnsgatan i Linköping med anledning av ett rån i en mindre kiosk. En gärningsperson ska ha kommit in och visat upp ett pistolliknande föremål för personalen. På så sätt har gärningspersonen tvingat till sig kontanter och därefter lämnat platsen. Ingen person har skadats fysiskt i samband med händelsen. En förundersökning om rån har inletts. Ingen person har gripits.

Skadade sig i samband med måleriarbete

Polisen larmades igår kväll till en adress i Borg utanför Norrköping med anledning av en befarad arbetsplatsolycka. En man, som utfört måleriarbete, ska ha ramlat från en kran. Det är oklart gällande höjden.

Mannen är i 60-årsåldern och ådrog sig benskador. Polisens presstjänst har inga uppgifter om mannen var i behov av akutsjukvård. Händelsen utreds som en arbetsplatsolycka.

RELATERADE ARTIKLAR

Polisen hanterat ett 120-tal ärenden som rör Östergötlands län. Det rör sig bland annat...
Polisens regionledningscentral har hanterat ett 80-tal ärenden som rör Östergötlands län. Inga större händelser eller...
Socialdemokraterna och Moderaterna ska under mandatperioden prioritera ökad trygghet och minskad kriminalitet. Detta innefattar...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
klar himmel
13.4 ° C
14.2 °
10.7 °
94 %
1.5kmh
7 %
sön
25 °
mån
25 °
tis
23 °
ons
18 °
tor
15 °