4 C
Linköping
söndag, mars 3, 2024

Fylleri, trafikbrott och viltolyckor

Polisens regionledningscentra har hanterat ett 80-tal ärenden som rör Östergötlands län.

Polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, viltolyckor samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Mordbrand i Norrköping

Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades 00:07 till Vikingavägen i Norrköping med anledning av en brand i en garagelänga. När polis anlänt till platsen visade det sig vara en kraftig brand. I samband med utredningsarbete samt vittnesförhör på plats framkommer uppgifter som resulterar i att en man i 60-årsåldern grips vid 00:44 misstänkt för mordbrand. Under natten har mannen också anhållits av åklagare, på sannolika skäl, misstänkt för mordbrand. Platsen har spärrats av och en kriminalteknisk undersökning kommer genomföras. Ingen person skadades i samband med branden.

Bilbrand i Ryd

Polis larmades 01:30 till Rydsvägen i Linköping med anledning av en brand i en parkerad personbil. En anmälan om skadegörelse genom brand kommer skrivas. Det finns ingen misstänkt och inga personskador i samband med branden.

RELATERADE ARTIKLAR

De orangea vädervarningarna duggar tätt i Östergötland. Detta innebär ett stort antal samhällsstörningar, bland...
Polisens regionledningscentral har hanterat ett 105-tal ärenden som rör Östergötlands län. Inga större händelser eller...
Pinkade och drog till sig uppmärksamhet Polisen undersökte 19:47 ett tips från allmänheten om två...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
dimma
4 ° C
4.2 °
1.7 °
95 %
2.6kmh
100 %
sön
9 °
mån
6 °
tis
1 °
ons
5 °
tor
3 °