11.7 C
Linköping
onsdag, september 27, 2023

15-åring föll från ett tak – Allvarligt skadad

Polisens regionledningscentral har hanterat ett 80-tal ärenden som rör Östergötlands län.

Polisen exempelvis haft ärenden om psykisk ohälsa, fylleri, viltolyckor trafikbrott samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt.

SOS-larm Linköping

Polis larmades 02:40 till Hospitalgränd i Linköping efter ett SOS-larm. En person ska ha anträffats svårt skadad utomhus. När polis anlänt till platsen visade det sig att en kille i 15-årsåldern fallit ner från ett tak några våningar upp. Pojken har förts till sjukhus med ambulans och skadeläget ska initialt vara mycket allvarligt. Polisen hanterar ärendet i nuläget som en olyckshändelse men för att kunna spärra av platsen och utreda vad som inträffat har en förundersökning om vållande till kroppsskada inletts. I det här ärendet finns ingen misstänkt. Avspärrningarna som upprättades i natt har vid 07-tiden på fredagsmorgonen tagits bort. Dörrknackning har också genomförts i området.

RELATERADE ARTIKLAR

I morse skedde en kraftig explosion på Järdalavägen i Ekholmen. Larmet kom vid klockan...
Polis larmades klockan 06:04 till Järdalavägen i Ekholmen med anledning av att flera inringare hört...
Den senaste tiden har stuckit ut i polisregion Öst när våldsbrott som mordförsök, vapenbrott...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
dimma
11.7 ° C
12.2 °
11 °
95 %
2.1kmh
0 %
ons
21 °
tor
22 °
fre
17 °
lör
16 °
sön
15 °