3.6 C
Linköping
måndag, april 15, 2024

Grov misshandel i Skäggetorp – två personer anhållna

Polisens regionledningscentral har hanterat ett 90-tal ärenden som rör Östergötlands län.

Polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, viltolyckor samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt.

Grov misshandel i Skäggetorp

Polis och ambulans beordrades klockan 00:03 till en adress i Skäggetorp, Linköping, med anledning av att två personer ska befinna sig utomhus och vara skadade. När polis anlänt till platsen anträffades också två skadade personer, 18 år respektive 17 år. Båda två bedömdes som lindrigt skadade och fick följa med ambulans till sjukhus för omplåstring. De ska ha skadats med ett vasst föremål. Brottsplatsen spärrades av och en kriminalteknisk undersökning har genomförts. Polis har också pratat med flertalet vittnen och under natten hämtades också fem personer in till förhör. Två av dessa, båda män i 20-årsåldern, har efter förhör anhållits av åklagare, på sannolika skäl, misstänkta för grov misshandel. Ärendet är därmed åklagarlett.

Brand på Kaserngatan

Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades 01:58 till ett flerfamiljshus på Kaserngatan i Linköping med anledning av en brand. Enligt SOS-larmet ska det vara rök i en lägenhet och i trapphuset. Väl på plats visade det sig inte vara några lågor utan det ska ha rört sig om en torrkokning. En anmälan om allmänfarlig vårdslöshet kommer skrivas.

RELATERADE ARTIKLAR

Klockan 20:00 larmades polis, räddningstjänst och ambulans till stadsdelen Navestad i Norrköping efter samtal...
Över hundra anmälningar har inkommit till polisen angående skadegörelse på bilar i området Lagerlunden...
Klockan 03:46 inkommer ett larm till polisen om att det iakttagits någon form av...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
klar himmel
3.6 ° C
4 °
2.7 °
75 %
4.1kmh
0 %
mån
10 °
tis
6 °
ons
9 °
tor
4 °
fre
7 °