11.7 C
Linköping
onsdag, september 27, 2023

Grov misshandel i Skäggetorp – två personer anhållna

Polisens regionledningscentral har hanterat ett 90-tal ärenden som rör Östergötlands län.

Polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, viltolyckor samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt.

Grov misshandel i Skäggetorp

Polis och ambulans beordrades klockan 00:03 till en adress i Skäggetorp, Linköping, med anledning av att två personer ska befinna sig utomhus och vara skadade. När polis anlänt till platsen anträffades också två skadade personer, 18 år respektive 17 år. Båda två bedömdes som lindrigt skadade och fick följa med ambulans till sjukhus för omplåstring. De ska ha skadats med ett vasst föremål. Brottsplatsen spärrades av och en kriminalteknisk undersökning har genomförts. Polis har också pratat med flertalet vittnen och under natten hämtades också fem personer in till förhör. Två av dessa, båda män i 20-årsåldern, har efter förhör anhållits av åklagare, på sannolika skäl, misstänkta för grov misshandel. Ärendet är därmed åklagarlett.

Brand på Kaserngatan

Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades 01:58 till ett flerfamiljshus på Kaserngatan i Linköping med anledning av en brand. Enligt SOS-larmet ska det vara rök i en lägenhet och i trapphuset. Väl på plats visade det sig inte vara några lågor utan det ska ha rört sig om en torrkokning. En anmälan om allmänfarlig vårdslöshet kommer skrivas.

RELATERADE ARTIKLAR

I morse skedde en kraftig explosion på Järdalavägen i Ekholmen. Larmet kom vid klockan...
Polis larmades klockan 06:04 till Järdalavägen i Ekholmen med anledning av att flera inringare hört...
Den senaste tiden har stuckit ut i polisregion Öst när våldsbrott som mordförsök, vapenbrott...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
dimma
11.7 ° C
12.2 °
11 °
95 %
2.1kmh
0 %
ons
21 °
tor
22 °
fre
17 °
lör
16 °
sön
15 °