1.9 C
Linköping
måndag, april 15, 2024

Bedrägerier: Meir Vaknin på restaurang Mozzarella fick tillbaka sitt telefonabonnemang

Bedrägerier 1:

Efter att ha kämpat i fem månader ha nu Meir Vaknin och restaurang Mozzarella fått tillbaka sina gamla telefonnummer.

Telia tecknar nu om hans gamla, till Telavox, överflyttade telefonnummer, och Telavox avbryter det påbörjade abonnemanget.

Nu kan Meir Vaknin gå tillbaka till sina gamla telefonnummer och förhoppningsvis ha ett bekymmer mindre än det bedrägeriförsök som har oroat honom sedan december 2022 då han blev lurad.

Telavox backar

Företaget Telavox har nu svarat på LKPG.News artikel/mail, om försöket till bedrägeri av det bolag de anlitat för att sälja deras abonnemang.

Det du beskrev i ditt mail är inte bara fruktansvärt för den drabbade kunden utan det bryter givetvis mot Telavox företagsmässiga riktlinjer och över lag strider mot god företagsetik. Vi har sedan förra veckan dock sagt upp allt samarbete med Nofatel då vi nåtts av liknande ärenden och klagomål. Och i fredags kommunicerat ut till alla berörda kunder att vi löpande kommer att kontakta dem, samt välkomnar att de kontaktar oss. Vi är tacksamma för att du uppmärksammat oss på Meir Vakin och Restaurnag Mozarellas situation, vilket nu ger oss möjlighet att hjälpa dem på bästa sätt. Vi kommer nu att lägga all vår energi på att kontakta alla de kunder som drabbats av Nofatels oetiska beteende.Tack igen för för att du delade denna information med oss, ert granskade arbete är enormt viktigt!

På Telavox hemsida står det också följande:

Telavox högsta prio är kundnöjdhet, därför säger vi nu upp avtalet med återförsäljaren Nofatel. Anledningen till detta är avgörande brister hos återförsäljaren.

Se också:

RELATERADE ARTIKLAR

Över hundra anmälningar har inkommit till polisen angående skadegörelse på bilar i området Lagerlunden...
Klockan 03:46 inkommer ett larm till polisen om att det iakttagits någon form av...
Polisen larmas 23:50 igår om en misshandel i en trappuppgång till ett flerfamiljshus i...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
klar himmel
1.9 ° C
2.2 °
-0.3 °
85 %
3.6kmh
3 %
mån
11 °
tis
7 °
ons
8 °
tor
6 °
fre
7 °