19.7 C
Linköping
tisdag, september 26, 2023

Polis: Brand i ladugård, viltolyckor

Mellan klockan 22 och 07 har polisen hanterat ärenden av olika karaktär i länet. Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Brand i Ladugård

Polisen larmades 23 30 till en adress utanför Motala med anledning av en brand. Det var en ladugård som brann. Inga djur eller personer ska ha skadats fysiskt i samband med detta. Brandorsaken är inte klarlagd och en förundersökning om mordbrand inleddes. Brandplatsen spärrades av för en kriminalteknisk undersökning.

Misstänkt arbetsplatsolycka i Norrköping

Polis och ambulans larmades igår till Kiselgatan i Norrköping med anledning av en misstänkt arbetsplatsolycka. En man hade enligt uppgift ramlat ner från ett arbetsfordon och slagit sig i huvudet, han fördes med ambulans till sjukhus för vård. Det är ännu oklart hur skadeläget ser ut. Polisen utreder nu vad som hänt. Detta görs genom att dokumentera platsen men även genom förhör.

Krock vid Roxenbadet

Polis  och räddningstjänst larmades till länsväg 1136 vid Roxenbaden norr om Linköping. Två personbilar hade kolliderat med fyra drabbade personer. Vägen helt blockerad. Ingen drabbad behöver ambulanstransport.

RELATERADE ARTIKLAR

I morse skedde en kraftig explosion på Järdalavägen i Ekholmen. Larmet kom vid klockan...
Polis larmades klockan 06:04 till Järdalavägen i Ekholmen med anledning av att flera inringare hört...
Den senaste tiden har stuckit ut i polisregion Öst när våldsbrott som mordförsök, vapenbrott...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
klar himmel
19.7 ° C
20 °
19.2 °
57 %
2.6kmh
0 %
tis
19 °
ons
22 °
tor
23 °
fre
17 °
lör
16 °