15 C
Linköping
torsdag, september 21, 2023

Personer gripna i Mjölby misstänkta för mordförsök

Sammanfattning från nattens händelser.

Klockan 21.50 kom ett samtal till polis om en svårt skadad person, en man, på Mårtensgatan i Mjölby. Personen svårt skadad med vasst tillhygge och förd till sjukhus. En person är gripen och numera anhållen misstänkt för försök till mord. Den misstänkte person är i 20-årsåldern.

Misshandel i Ingelsta

Misshandel Ingelsta center, Norrköping klockan 22.15. En målsägande, man cirka 35 år som blivit misshandlad av en närstående. Misstänkt person, man ca 25 år gripen av polis.

Skadegörelse i Ryd

Skadegörelse Rydsvägen, Linköping 22.22. En anmälare som fått sina fönster till bostaden sönderslagna av flera gärningspersoner. Ingen frihetsberövad i ärendet.

Pågående inbrott Norrköping

Grundläggaregatan, Norrköping klockan 22.43. Ett pågående inbrott i källarförråd. Gärningspersoner har hunnit lämna platsen innan polis är på plats. Målsägande har blivit av med en båtmotor. Anmälan stöld.

Grov misshandel i Motala

Klockan 00.06 Motala. FU inledd på flera fall av grov misshandel, försök till grov misshandel och grovt vapenbrott under natten. Flertal vittnen som inkommer med uppgifter gällande pågående händelser i Motala vid flera tillfällen och på flera platser. Känsligt utredningsläge och av denna anledning kan ej ytterligare uppgifter lämnas i nuläget.

RELATERADE ARTIKLAR

Polisens regionledningscentral har hanterat ett 75-tal ärenden som rör Östergötlands län. Inga större händelser...
Nu i höst inleder Linköpings kommun pilotprojekt kring det kontroversiella språkkravet på anställda i...
Den man som polisen söker efter igår i trakterna runt Ljung utanför Linköping...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
klar himmel
15 ° C
15.2 °
13.3 °
92 %
4.1kmh
0 %
tor
24 °
fre
21 °
lör
18 °
sön
16 °
mån
18 °