-7.5 C
Linköping
tisdag, november 28, 2023

Polisen: Drograttfylleri

Polisen har hanterat cirka 70 ärenden av olika karaktär i länet. Polispatrullerna har hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Rattfylleri

En polispatrull stoppade och kontrollerade klockan 23:26 en bilist på Svarvargatan i Mjölby. Föraren, en man i 50-årsåldern, misstänks för rattfylleri. Han fick följa med för provtagning. Körkortet omhändertogs.

Drograttfylleri

En polispatrull stoppade och kontrollerade 23:58 en bilist på Rydsvägen i Linköping. Föraren, en man i 20-årsåldern, misstänks för drograttfylleri. Han fick följa med för provtagning. Körkortet omhändertogs.

Drograttfylleri

En polispatrull stoppade och kontrollerade 01:16 en bilist på Pionjärgatan i Linköping. Föraren, en man i 25-årsåldern, misstänks för drograttfylleri. Han fick följa med för provtagning.

Stulna fordon krockade

Polisen larmades 01:35 till Järnvägsgatan i Valdemarsvik med anledning av en trafikolycka. Larmet inkom via SOS. Det var två fordon som var inblandade. Polis åkte till platsen. Inga personer som kunde misstänkas vara med i olyckan påträffades. Det framkom att båda fordonen var stulna. Händelsen rubriceras som två fall av tillgrepp av fortskaffningsmedel, det finns ingen misstänkt för brotten. Det är samma ägare till båda fordonen.

RELATERADE ARTIKLAR

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 07:00 hanterat ett 100-tal ärenden som...
Igår kväll begicks ett grovt våldsbrott i centrala Norrköping när en man blev...
Ett barnet är i tioårsåldern Barn skadades i en trafikolycka i Norrköping under eftermiddagen....

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
molnigt
-7.5 ° C
-6.3 °
-8 °
87 %
6.2kmh
75 %
tis
-6 °
ons
-2 °
tor
-2 °
fre
-5 °
lör
-6 °