-1 C
Linköping
söndag, december 4, 2022

Polis: Trafikbrott psykisk ohälsa och drograttfylleri

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 50-tal ärenden som rör Östergötlands län. Ingen person har gripits. Fyra personer har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en person har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

Utöver detta har polisen haft ärenden om drograttfylleri, trafikbrott, psykisk ohälsa, fyller, viltolyckor samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Inbrott i Norrköping

Polis och väktare larmades 00:00 till Vilbergen centrum i Norrköping med anledning av inbrott i ett garage. När polis anlänt visade det sig att fem bilar haft inbrott och fått fönsterrutor sönderslagna. Fem anmälningar om stöld genom inbrott kommer skrivas. Det finns i nuläget ingen misstänkt. 

Brand i Motala

Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades 04:23 till Björka, Motala, med anledning av en brand i en sommarstuga. När polis anlänt till platsen visade det sig att ingen person skadats i samband med branden. En förundersökning gällande allmänfarlig vårdslöshet har inletts för att utreda brandorsaken.

RELATERADE ARTIKLAR

Polisen publicerar nu på sin hemsida en bild på den försvunna Liselotte för att...
Idag togs Martin Modéus emot som Svenska kyrkans ärkebiskop. Mottagandet skedde under en högmässa...
Polisen har sedan klockan 22.00 i går kväll hanterat 100 ärenden av olika karaktär...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
15FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
mulet
-1 ° C
-0.3 °
-1.4 °
88 %
4.6kmh
100 %
sön
-1 °
mån
-1 °
tis
-1 °
ons
-2 °
tor
-3 °