9 C
Linköping
söndag, oktober 2, 2022

Polisrapporten: Flera personer inblandad i bråk

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 70-tal ärenden som rör Östergötlands län. Ingen person har gripits. En person har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och tre personer har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

Bråk vid Wavrinskys gränd

Igår eftermiddag fick polisen flera samtal om bråk mellan flera personer på Wavrinskys gränd i Linköping. Flera patruller åkte dit.

Inget pågående bråk pågick när polisen kom till platsen men en blodig person fanns på platsen, han fördes med ambulans till sjukhus för omplåstring. Polisen utreder nu vad som inträffat med utgångspunkt misshandel eller grov misshandel.

Tipsa polisen

Allmänhetens iakttagelser kan ofta vara helt avgörande för att lösa ett ärende. Har du sett något, stort eller smått, av dagen bråk mellan flera personer går det utmärkt att använda sig av kontaktformuläret på polisen.se

Fylleri och trafikbrott

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, mindre viltolyckor samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt.

I samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll 05 37 på länsväg 942 i Hulje, Mjölby, uppstod misstanke om drograttfylleri mot föraren. Mannen i 35-årsåldern fick följa med polisen för provtagning samt förhör. 

RELATERADE ARTIKLAR

Den 1 oktober inrättas sex nya civilområden i Sverige, varav Östergötlands län ingår i det...
Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 07:00 hanterat ett 80-tal ärenden som...
Hälso- och sjukvårdsnämnden har i veckan fattat beslut och avsatt resurser för att Region...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
15FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
lätt regn
9 ° C
9.7 °
8.7 °
94 %
2.6kmh
75 %
sön
10 °
mån
13 °
tis
15 °
ons
17 °
tor
15 °