3.2 C
Linköping
söndag, februari 25, 2024

Polisrapporten: Flera personer inblandad i bråk

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 70-tal ärenden som rör Östergötlands län. Ingen person har gripits. En person har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och tre personer har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

Bråk vid Wavrinskys gränd

Igår eftermiddag fick polisen flera samtal om bråk mellan flera personer på Wavrinskys gränd i Linköping. Flera patruller åkte dit.

Inget pågående bråk pågick när polisen kom till platsen men en blodig person fanns på platsen, han fördes med ambulans till sjukhus för omplåstring. Polisen utreder nu vad som inträffat med utgångspunkt misshandel eller grov misshandel.

Tipsa polisen

Allmänhetens iakttagelser kan ofta vara helt avgörande för att lösa ett ärende. Har du sett något, stort eller smått, av dagen bråk mellan flera personer går det utmärkt att använda sig av kontaktformuläret på polisen.se

Fylleri och trafikbrott

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, mindre viltolyckor samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt.

I samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll 05 37 på länsväg 942 i Hulje, Mjölby, uppstod misstanke om drograttfylleri mot föraren. Mannen i 35-årsåldern fick följa med polisen för provtagning samt förhör. 

RELATERADE ARTIKLAR

Polismyndigheten har beslutat om kamerabevakning med drönare i samband med hockeymatchen mellan LHC och...
SMHI har under den senaste tiden utfärdat flera gula och orangea vädervarningar i länet...
Saab har idag tecknat ett kontrakt med Försvarets materielverk (FMV) och tagit emot en...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
klar himmel
3.2 ° C
3.7 °
-0.3 °
88 %
3.6kmh
0 %
lör
3 °
sön
6 °
mån
5 °
tis
6 °
ons
6 °