17.5 C
Linköping
måndag, augusti 15, 2022

Polisnatten: Misshandel i Lambohov

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 80-tal ärenden som rör Östergötlands län. Tre personer har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och två personer har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

Det ärende som sticker ut: 

Polis larmades 22 11 till stadsdelen Lambohov i Linköping med anledning av att en man ska ha blivit misshandlad av tre okända gärningspersoner utomhus. När polis anlänt till platsen anträffades en man i 60-årsåldern med näsblod. Mannen fick följa med polispatrull för en kontroll på sjukhuset. En förundersökning om misshandel har inletts. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

Inga grövre våldsbrott

Utöver detta har polisen haft ärenden om psykisk ohälsa, trafikbrott, fylleri samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

RELATERADE ARTIKLAR

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 06:00 hanterat ett 80-tal ärenden som...
Under morgonen fick polisen in samtal om en skadad person utomhus i Mjölby. Försök...
Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 70-tal ärenden som rör Östergötlands län. Ingen person har...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
15FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
dimma
17.5 ° C
18.7 °
17 °
97 %
2.1kmh
100 %
mån
29 °
tis
30 °
ons
29 °
tor
28 °
fre
31 °