17.5 C
Linköping
måndag, augusti 15, 2022

Polisnatten: Bilbrand i Linköping

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 100-tal ärenden som rör Östergötlands län. Ingen person har gripits. Fem personer har omhändertagits för berusning/ordningsstörning. Ingen person har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

Utöver detta har polisen haft ärenden om psykisk ohälsa, trafikbrott, fylleri, viltolyckor utan personskador samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Höga smällar ii Finspång

Polis larmades 22 06 till området Nyhem i Finspång med anledning av att inringare hört höga smällar. När polis anlänt till platsen kollades området av och inga tecken på brott identifierades. 

Bilbrand i Linköping

Polis larmades 02 39 till Stratomtavägen i Linköping med anledning av att en bil börjat brinna under färd. När polis anlänt till platsen visade det sig att branden orsakats av ett elfel. Det finns ingen misstanke om brott och ingen person ska ha skadats i samband med händelsen. 

RELATERADE ARTIKLAR

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 06:00 hanterat ett 80-tal ärenden som...
Under morgonen fick polisen in samtal om en skadad person utomhus i Mjölby. Försök...
Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 70-tal ärenden som rör Östergötlands län. Ingen person har...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
15FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
dimma
17.5 ° C
18.7 °
17 °
97 %
2.1kmh
100 %
mån
29 °
tis
30 °
ons
29 °
tor
28 °
fre
31 °